Medlemskap
Colorful food plates lined up for serving at restaurant.

Populære restauranter og barer i Steinkjer

Steinkjer, idyllisk plassert innerst i Trondheimsfjorden i Trøndelag, byr på mat for alle smaksløker. Byens trivelige sentrum og området rundt byr på alt fra klassisk norsk mat og saftige biffer til asiatiske og italienske retter.

Populært reisemål for matelskere

Hvis det er en del av landet du som matelsker bør besøke, er det Trøndelag. Dette området midt i vårt langstrakte land har nemlig blitt et av de mest populære reisemålene for matelskere fra hele Europa, og ikke uten grunn: Det ble valgt ut som Europeisk Matregion 2022! Nærmere bestemt fikk Trønderlag prisen “European Region of Gastronomy”, en pris som ingen annen norsk region eller by har fått tidligere.

Fokus på lokalmat og spesialiteter

Så hva innebærer en slik matpris som et samlet internasjonale matekspertteam står bak? Jo, prisen hyller og forteller at Trøndelag er helt rå på å fokusere på lokalmat og lokale spesialiteter. Reiser du til Steinkjer, Trondheim eller andre steder i Trøndelag, kan du med andre ord forvente herlige råvarer som andre byer bare kan misunne. Det gjør det verdt å ta turen, gjør det ikke?

Fest, bryllup, konfirmasjon

Skal du arrangere festmiddag, bryllup, konfirmasjon eller noe annet, og ønsker at alle rundt bordet skal si NAM med store bokstaver? Da kan du for eksempel sette Restaurant Quality Hotel Grand i sving. De skreddersyr menyer etter dine ønsker – ja, om ikke festmenyen deres er fristende nok. Du kan selvfølgelig også bare ta med kjæresten hit på en romantisk aften. Og du? Er du ny i byen, anbefaler vi en byvandring, for her er det mye historie!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage