Medlemskap
Food and wine on wooden table in a restaurant.

Populære restauranter og barer i Stavanger

Er du glad i mat – og spesielt sjømat – er Stavanger byen du bør oppsøke. Stavanger sentrum kan føles lite og intimt, men kokkekunstene du finner her er imponerende store.

Sjømat-byen

Stavanger er så mye mer enn bare en oljeby. Med friskt hav som omkranser byen, er det ingen tvil om at dette er byen du bør dra til for å få fersk, deilig sjømat på tallerkenen. Legger du til fantastisk kokkekunst på toppen av det, er det bare å bøye seg i støvet av herlige, særegne smaker. Stavanger byr derimot ikke bare på god sjømat – byen har et eget gourmetmiljø med kjøkkensjefer som vet hva det vil si å jobbe hardt for de beste smaksopplevelsene.

Matopplevelser i Stavanger sentrum

Diverse råvarer kan hentes i umiddelbar nærhet, blant annet grønnsaker, sopp og vilt. I tillegg til å utnytte råvarene i egne restauranter, har også lokale produsenter levert delikatesser til populære restauranter i utlandet. I Stavanger sentrum – som virker lite og intimt – finner du en koselig havnepromenade med en lang rekke spisesteder, barer, puber og kaféer. Du kan være sikker på å finne et mateventyr i verdensklasse, og byen kan skilte med to Michelin-restauranter: RE-NAA og Sabi Omakase.

Et lite mateventyr ved flyplassen

I Stavanger sentrum finner du flere restauranter som serverer fantastiske matopplevelser med sitt store og herlige utvalg. Kommer du med fly til byen, trenger du ikke å reise langt for å få deg et godt måltid; allerede ved flyplassen i Sola finner du The Social Bar & Bistro, som serverer herlig mat laget fra bunnen. “Smaken av Stavanger” kan du med andre ord få før du i det hele tatt setter dine føtter i sentrum. Velkommen til herlige Stavanger!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse