MedlemskapMine bookingerKundeservice
Interior details at restaurant Brasserie X in Stavanger.

The Social Bar & Bistro

The Social på Quality Airport Hotel Stavanger

The Social på Quality Airport Hotel Stavanger serveres gode og ukompliserte retter tilberedt fra grunnen. Dersom du bare har lyst på noe avkjølende å drikke, finner du den perfekte baren her. Velkommen til en sosial møteplass med noe for alle!

Mat og drikke på fin restaurant på Sola

Ved Stavanger lufthavn, på Sola, finner vi The Social Stavanger Airport. Her serveres mat laget fra bunnen, med europeiske smaker. Kokkenes sesonginspirerte menyer gir deg retter som er smakfulle og vellagede, og som er tilberedt med nordiske råvarer. I tillegg til god middag kan du også spise lunsj her, ryktene sier at det kan være regionens beste buffet. Selv på søndager serveres en hyggelig buffet med kalde og varme retter. En søndagsfavoritt blant barna er restaurantens lekerom med filmer og spill.

Gode drinker i baren

Baren på The Social er en koselig bar sentrert rundt en åpen peis. Etter middag, konferanse eller løpetur er det befriende å sette seg ned i baren med noe godt i glasset. Våre dyktige bartendere kan overraske med spennende drinker – hvis du er i det humøret. Baren på The Social er Solas' naturlige møteplass og passer for enhver anledning, enten du har vært ute i kulden og vil varme deg med litt rødvin, har hatt en lang arbeidsdag og trenger å slappe av eller om du vil se en fotballkamp.

The Social Bar & Bistro

Dining table at restaurant Brasserie X in Stavanger.Interior at restaurant Brasserie X in Stavanger.

The Social Stavanger Airport

Stavanger

Meny

Åpningstider

Middag

Mandag - Torsdag: 18:00 - 22:00

Fredag - Lørdag: 18:00 - 21:30

Søndag: 18:00 - 22:00

Adresse

Sømmevegen 1, 4055 Sola