Medlemskap
Chef serving food at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.

God mat og lekre drinker i naturskjønne Sogndal

Sogndal byr på fantastisk fjellutsikt og et stort utvalg av aktiviteter for alle som setter pris på å være ute i naturen. Etter en lang dag på sykkelen, i båten eller ute på turstien kan man velge mellom en rekke bistroer, restauranter og barer for god mat og lekre drinker.

Barer og restauranter med best beliggenhet

Quality Hotel™ Sogndal har Sognefjordens beste beliggenhet, og er et perfekt valg for deg som vil ha nærhet til alt Sogndal har å by på. Hotellet har intet mindre enn tre egne restauranter med tilhørende barer! Eppel Bar & Restaurant har klassiske europeiske retter, Vågal Burger & Gin serverer deilige hamburgere og biffretter, mens La Pergola har fokus på det italienske kjøkken, og har både pizza og pasta på menyen.

Sogndal byr på smaker fra hele verden

I Sogndal sentrum finnes det et stort utvalg av restauranter og bistroer som tilbyr fantastiske fiske- og skalldyrretter, og i tillegg har man muligheten til å smake matretter fra forskjellige deler av Europa, Latin-Amerika, Italia og Asia. Du kan med andre ord være helt trygg på at oppholdet i Sogndal blir tilfredsstillende – både for naturentusiasten og matelskeren i deg.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse