Medlemskap
Modern interior at restaurant La Pergola at Quality Hotel Sogndal.

La Pergola – hjemmelaget, italiensk mat i Sogndal

Glad i italiensk mat? Da er La Pergola i Sogndal noe for deg! Med perfekt beliggenhet på Quality Hotel™ Sogndal, midt i vakre omgivelser, er dette det perfekte stedet å nyte et godt måltid før eller etter en herlig dag på fjorden eller i fjellet - eller hvis du bare er fysen.

Italiensk mat fra bunnen av

La Pergola er stedet for alle som er glad i italiensk mat. Her, i hjertet av Sogndal, ønskes du velkommen til herlige smaker fra det italienske kjøkken og med en herlig, italiensk-inspirert atmosfære. La Pergola er en trivelig liten “ristorante” med deilige pizzaer, knasende sprø salater, pasta, lekre desserter og ikke minst kjøkkenets spesialitet: grillede kjøttretter. All maten på La Pergola er laget fra bunnen av, med den ekte smaken av Italia.

Nærhet til herlige naturopplevelser

På La Pergola er det bare å velge og vrake fra en spennende à la carte-meny mens du nyter det gode selskap av venner, familie, kjæreste eller kolleger. Kanskje har dere tidligere på dagen gått langs “Fjordstien”, som knytter fjorden vakkert inn til bygda og til restauranten? Eller kanskje dere har vært på en av Norges største innendørs klatrevegger, eller syklet i fjellet? Uansett hvor du har vært – eller skal: Hit er du alltid velkommen!

Interior at restaurant La Pergola at Quality Hotel Sogndal.Interior at La Pergola, restaurant at Quality Hotel Sogndal.

La Pergola

Sogndal

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag

 • Tirsdag - Lørdag

  16:00 - 22:30

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 62 77 00
 • emailContactE-post
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå