Medlemskap
Detaljer fra et bord dekket med hvit duk, glass, blomsterdekorasjon og lysestake på Quality Hotel Olavsgaard

Restaurant Quality Hotel Olavsgaard – god mat like ved Oslo

I landlige omgivelser, midt mellom Oslo og Gardermoen, åpenbarer det seg en herlig restaurant med vinterhage, små stuer og à la carte-meny, nemlig Restaurant Quality Hotel Olavsgaard. Et besøk hit vil du (forhåpentligvis) ikke angre på – enten du er fysen på lunsj eller middag.

Mat for alle smaksløker

Restaurant Quality Hotel Olavsgaard består av en lys og trivelig vinterhage og flere små stuer i klassisk stil – noe som skaper en intim atmosfære. Her kan du nyte restaurantenes velkjente lunsjbord eller du kan slå til med en helaften rundt middagstider. Restauranten kan friste med diverse smakfulle retter fra deres à la carte-meny. Du finner et rikelig utvalg av retter som passer til alle typer smaksløker.

Rom for arrangementer og selskap

Restauranten har kapasitet til 200 gjester, men tilpasser like gjerne serveringen til mindre grupper i separate og intime rom – ja, hvis du for eksempel ønsker å bruke rommene til et arrangement, privat selskap eller en samling. Her er det mulighet til å få akkurat den atmosfæren du og følget ditt ønsker.

Beliggende på et konferansehotell

Med beliggenhet på et konferansehotell ligger også alle muligheter til rette for en komplett dag med kolleger. Plasseringen midt mellom Oslo og Gardermoen (i Skjetten) er sånn sett perfekt i den forbindelse! Uansett om du kommer hit i jobb- eller privat sammenheng; avslutt gjerne måltidet med et besøk i Holger Bar ved siden av, hvor det finnes klassiske drinker, øl, vin og kaffe.

Vinterhagen på Restaurant QH OlavsgaardVInterhagen på Restaurant Quality Hotel Olavsgaard med kunst på veggeneTable details at the ballroom at Restaurant Quality Hotel Olavsgaard

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hvamstubben 11, 2013 Skjetten
 • contactPhoneTelefon
  +47 63 84 77 11
 • emailContactE-post
  booking@olavsgaard.no
 • calendarBooking
  Book nå