Medlemskap
Holger Bar

Holger Bar – trivelig bar midt mellom Oslo og Gardermoen

Velkommen til Holger Bar – et hyggelig møtested i landlige omgivelser på Olavsgaard mellom Oslo og Gardermoen. Her kan du slappe av før eller etter middag i restauranten ved siden av, eller bare komme innom for en drink, kaffe eller et godt glass vin.

Et hyggelig møtested for alle

Holger Bar ligger på Quality Hotel™ Olavsgaard og er et hyggelig sted og møtes både før og etter en middag i hotellets restaurant – eller om du bare vil stikke innom for noe godt i glasset og en avslappende stund. Her serveres aperitif, klassiske drinker, øl, vin samt kaffe og avec. Ta med deg vennegjengen på en “ut-av-Oslo-barrunde” eller dra innom før eller etter du lander på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Slapp av med en avis eller bok

Holger Bar skal være et hyggelig sted hvor du kan slappe av på kveldene, i koselige og sosiale omgivelser. Kanskje er du og kollegene dine på kurs eller konferanse på hotellet og får lyst på en drink eller to etter en hektisk og innholdsrik dag? Vil du slappe av for deg selv etter en lang dag, finnes det også aviser her. Bøker er det heller ikke mangel på – det finnes ca. 25 000 bøker over hele hotellet, fritt tilgjengelig for alle!

Innredningsdetaljer fra Holger BarKaraoke-loungeområde på Holger BarLogo og barområde på Holger Bar

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hvamstubben 11, 2013 Skjetten
 • contactPhoneTelefon
  47 63 84 77 11
 • emailContactE-post
  booking@olavsgaard.no
 • calendarBooking
  Book nå