Medlemskap
Bordetaljer fra Restaurant Quality Hotel Olavsgaard

Populære restauranter og barer i Skjetten

Midt mellom Oslo og Gardermoen finner du landlige, koselige Skjetten. Et lite sted, men du skal ikke dra sulten herfra om du kommer innom.

Ingen drar sultne fra Skjetten

Skjetten er et sted som fort kan bli litt glemt, der det ligger gjemt mellom Norges pulserende hovedstad, Oslo og Norges største flyplass, Gardermoen. Likevel, Skjetten lar ikke folk som er sultne dra herfra med tomme mager. Her kan du for eksempel nyte smakfull mat fra en deilig à la carte-meny i den trivelige og intime atmosfæren på Restaurant Quality Hotel Olavsgaard – og hvor deilig er det ikke å bare kunne ta heisen eller trappen opp til et hotellrom og hvile magen etterpå? Ja takk, begge deler!

Pust ut i landlige omgivelser

Er du mer bar-typen, finnes det så klart barer i Skjetten også, for eksempel Holger Bar, som også ligger på Quality Hotel™ Olavsgaard. Stikk innom på vei til flyplassen eller på vei til Oslo – ja, trekk pusten og senk skuldrene i landlige omgivelser før Oslos mas og kjas “tar deg”. Når det er sagt, er det selvsagt en rekke gode spisesteder, barer og kafeer i Oslo som bør sjekkes ut. Og heldigvis er du ikke langt unna hovedstaden når du først befinner deg i Skjetten.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage