MedlemskapMine bookingerKundeservice
Tekniske problemer med bookingkalenderen

Akkurat nå har vi tekniske problemer med bookingkalenderen vår som gjør at noen måneder kan mangle. Ønsker du å bestille rom i løpet av en måned som ikke er synlig i kalenderen, kan du bestille via Kundeservice på +47 22 33 42 00. Vi jobber med å løse problemet!

Sushi, oysters and cocktails at restaurant Izakaya in Oslo.

Izakaya – streetfood- og cocktailbar på Sommerro

Book nå

Bli med til den uformelle streetfood- og cocktailbaren på fantastiske Sommerro i Oslo. Den prisvinnende kokken, Frida Ronge, sørger for uforglemmelig mat som kan nytes mens man beundrer den vakre utsikten utover Oslo.

Snacks, middag og elegant interiør

Lite kan måle seg med atmosfæren på Sommerro ved Solli plass i Oslo. Det er et sted alle kan føle seg hjemme, og denne godfølelsen får du også på den uformelle streetfood- og cocktailbaren, Izakaya. Plassert i hotellets syvende etasje får du utsikt over Frogner, Oslo, fjorden og marka. Ta turen innom for et glass sake, en cocktail eller mocktail. Kos deg med lett snacks eller spis en fullverdig middag - alt i en atmosfære med elegant interiør fra New York- og London-baserte studio GRECODECO.

Prisvinner Frida Ronge står bak Izakaya

Izakaya er drevet av den multi-prisvinnende kokken, Frida Ronge, som også driver TAK Oslo i etasjen over og en rekke restauranter i Norden. Med sin dynamiske og utforskende kokkestil, binder Frida japanske klassikere sammen med nordiske råvarer og smaker som passer enhver gane. Med sterkt fokus på bærekraft innen restaurantdrift motiveres kjøkkenet på Izakaya av en respekt for råvarer og et mål om å få mest mulig smak ut av hver bit.

Sosial og kulinarisk opplevelse med utsikt

Enten du tar med vennegjengen, en date eller hele storfamilien, vil du oppleve at middag på Izakaya både er en sosial og kulinarisk opplevelse. Menyen bugner over av deilige småretter, så her er det rom for å dele og smake på alt. Om du er den som heller ønsker en rett helt for deg selv, kan du selvfølgelig bestille en hovedrett som gjør at alle andre holder fingrene av fatet. På Izakaya kan du dra ut kvelden med spennende cocktails og en spektakulær utsikt over Oslo. Hvem tar du med deg?

Exterior of restaurant Izakaya in Oslo.Oysters at restaurant Izakaya in Oslo.Interior at restaurant Izakaya in Oslo.

Izakaya

Oslo

Meny

Åpningstider

Torsdag - Søndag: 12:00 - 17:00

Adresse

Sommerrogata 1, 0255 Oslo

Kontakt

E-post: eh@sommerrohouse.com
Book nå

Kjappe fakta om Izakaya

  • Uformell streetfood- og cocktailbar
  • Beliggende på Sommerro ved Solli plass i Oslo
  • Drevet av den multi-prisvinnende kokken, Frida Ronge
  • Ligger i syvende etasje med utsikt over Oslo