Medlemskap
The interior at Kafé Lucy in Oslo.

Kafé Lucy – kaféen med det lille ekstra på Sommerro

Frister det med en americano og pain au chocolat på vei til jobb? Eller kanskje er du fysen på noe godt etter et langt jobbmøte? Dra innom Kafé Lucy på Sommerro ved Solli plass, da vel!

Koselig liten nabolagskafé

Nabolagskaféen, Kafé Lucy, er det første du møter når du går inn dørene på Sommerro i Oslo – huset for hele byen, med restauranter, barer, basseng, treningsrom og soverom, for å nevne noe. Det skal være lav terskel for å gå inn på Sommerro, derfor er Kafé Lucy det første du møter, fremfor et resepsjonsområde. “Hotellterskelen” er med andre ord fjernet og heller erstattet med en umiddelbar kaféfølelse.

Et forfriskende og annerledes alternativ

Her er alle velkomne, hotellgjester eller ei. Dra kjapt innom Kafé Lucy på vei til jobb eller mens du venter på den forsinkede trikken. Kafé Lucy er også stedet for deg som er fysen av person! For deg som har sett deg litt lei på hyllene på Narvesen, Mix eller 7 Eleven, eller som vil prøve noen andre smaker enn det Kaffebrenneriet og Espresso House har servert i alle år, er Kafé Lucy et forfriskende og annerledes alternativ.

Ta med en gave til en du er glad i

Ikke nøl med å stikke innom for en kaffe eller noe godt å spise mens du er på farten. Eller hva med å ta med en spennende liten gave til en du er glad i? Visste du forresten at Kafé Lucy er oppkalt etter Per Kroghs første kone? Nå vet du det. Kom innom neste gang du går forbi da vel!

Cupcakes at bakery Kafé Lucy in Oslo.Croissants at bakery Kafé Lucy in Oslo.The sign of bakery Kafé Lucy in Oslo.

Kafé Lucy

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Søndag

  07:00 - 20:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 00
 • emailContactE-post
  info@sommerrohouse.com
 • Kjappe fakta om Kafé Lucy


  • Ligger rett ved inngangen til Sommerro på Solli sentralt i Oslo

  • Tilbyr kaffe, bakverk, drikke og annet godt

  • En koselig liten nabolagskafé hvor alle kan stikke innom