Medlemskap
The interior at restaurant Ahaan in Oslo.

Ahaan – en thailandsk drøm midt i Oslo

Plah og Ahaan tar deg med til Thailand med sitt todelte restaurantkonsept. Gå inn dørene på Sommerro på Solli plass i Oslo og spis gatemat og deleretter på Ahaan – eller omfavn autentiske thailandske smaker fra Plah sin store smaksmeny.

À la carte-meny og småretter

Sommerro på Solli plass i Oslo er et hus for hele byen, med flere spisesteder, barer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom (og rom for deg som vil overnatte). Her kan du også oppleve et lite stykke Thailand – med et hav av ulike smaker! Ahaan tilbyr både à la carte-meny og småretter inspirert av gatemat fra Bangkok. All maten som serveres er ment å deles, så her er det bare å ta med storfamilien, vennegjengen eller kjæresten på en spennende matopplevelse.

Todelt restaurantkonsept

Ahaan og Plah tilbyr et todelt restaurantkonsept, og ønsker du en sesongbasert smaksmeny med varierte retter, kan du prøve Plah. Menyene til både Plah og Ahaan er inspirert av kokkenes reiser til Thailand. “Thaimat handler om ferskhet, og balansen mellom søtt, salt og bittert”, sier Terje Ommundsen, som driver Plah og Ahaan og som i kokkeverdenen er kjent som Norges best thai chef.

Afternoon tea

Hvorfor ikke tilbringe et par timer av lørdagen på Ahaans afternoon tea? Hver lørdag mellom klokken 12:00 og 14:30 kan du nyte en orientalsk versjon av afternoon tea, med både søte og salte delikatesser. Det serveres et utvalg forskjellige teer te fra Monsoon Tea, som er en skogsvennlig te som dyrkes i harmoni med skogene i Nord-Thailand for å holde det naturlige mangfoldet i live, uten bruk av avskoging. Husk å booke afternoon tea minst 24 timer i forkant!

Oysters at restaurant Ahaan in Oslo.Food being served at restaurant Ahaan in Oslo.Table setting at restaurant Ahaan in Oslo.

Ahaan

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 22 56 43 00
 • emailContactE-post
  post@plah.no
 • calendarBooking
  Book nå
 • Kjappe fakta om Ahaan


  • Beliggende på Solli plass, sentralt i Oslo

  • Plah og Ahaan tilbyr et todelt thailandsk restaurantkonsept

  • Ahaan serverer gatemat og deleretter (Plah serverer stor sesongbasert smaksmeny)

  • Afternoon tea på Ahaan hver lørdag mellom kl. 12:00 og 14:30 (må bookes)