MedlemskapMine bookingerKundeservice
The interior at bar and restaurant Barramon in Oslo.

Barramon – sjarmerende pintxosbar på Sommerro i Oslo

Book nå

Lev deg inn i den baskiske kulturen på Barramon i Oslo, nærmere bestemt på flotte Sommerro! La delikate smaker av deilig tapas akkompagnert av nydelige spanske viner ta deg med på en kulinarisk reise du sent vil glemme.

Tradisjonell pintxosbar

Barramon ligger flott til i 1. etasje på herlige Sommerro ved Solli plass i Oslo. Denne sjarmerende baren, som også er å finne i Mathallen i Oslo, er en tradisjonell pintxosbar med småbord og spiseplasser ved baren. Dette er med andre ord et perfekt sted for å nyte en deilig lunsj med kolleger eller en venn du ikke har sett på lenge. Eller hva med en liten middagsdate etter jobb for å fylle magene før turen går videre ut i Oslos gater?

Tapas og spanske viner

På Barramon får du en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania. Pintxos er baskisk tapas, delikate smaker på et stykke brød. Barramon har et rikholdig utvalg av ulike pintxos, og sammen med spanske viner på glass, er rammen lagt for et uformelt og hyggelig kulinarisk møte med baskisk kultur. Barramon tar kun imot bordreservasjoner på enkelte av bordene, så her det bare å være spontant å kaste seg inn på et drop-in besøk. Hvem tar du med deg?

Charcuterie at bar Barramon in Oslo.Tapas at bar Barramon in Oslo.

Barramon

Oslo

Åpningstider

Tirsdag - Torsdag: 12:00 - 23:00

Fredag - Lørdag: 12:00 - 00:00

Søndag: 12:00 - 20:00

Adresse

Sommerrogata 1, 0255 Oslo

Kontakt

E-post: barramon@hotmail.no
Book nå

Kjappe fakta om Barramon

  • Beliggende på Sommerro ved Solli plass i Oslo
  • Pintxosbar med rikholdig utvalg av ulike pintxos, tapas og småretter
  • Serverer spanske viner