Medlemskap
Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

Klassiske smaker på The Social Bar & Bistro i Kristiansand

På The Social Bar & Bistro elsker vi klassiske bistroretter – men gjerne med en overraskende twist. Samme om du bare er småsugen eller skrubbsulten har vi noe for deg. Velkommen til The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

Spis godt i koselig atmosfære

Samme hva du er sugen på av mat og drikke, kan vi tilby noe som passer perfekt for akkurat deg. På The Social Bar & Bistro serveres store og små retter, og vi elsker klassiske bistroretter med oppdaterte smaker som overrasker. Restauranten finner du inne på det stilige Clarion Hotel® Ernst. The Social Bar & Bistro er hjertet av hotellet, og her kan du slappe av etter en land dag på jobben, feire en kompis som fyller år eller bare nyte god mat og føle deg som hjemme.

Sentralt i Kristiansand

The Social Bar & Bistro ligger i sentrale Kristiansand, et steinkast fra gågaten, Markens, og nært alle byens severdigheter. I tillegg til vellagde og gode matretter, kan du også nyte noe godt å drikke. Viner fra spennende deler av verden, øl som alltid serveres kaldt og selvsagt en rekke gode alkoholfrie alternativer. Et besøk på The Social Bar & Bistro er et must, samme om du er hotellgjest, bor i Kristiansand eller bare tilfeldigvis vandrer forbi – velkommen inn!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 22:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Rådhusgata 2 4664 Kristiansand
 • contactPhoneTelefon
  +47 38 12 86 00
 • emailContactE-post
  cl.ernst@strawberry.no