Medlemskap
Food, pizza

Populære restauranter og barer i Kristiansand

Sørlandets perle er ikke bare en sommerby – her finner du kulinariske opplevelser og hyggelige aktiviteter året rundt. Som Norges 8. største by, kan Kristiansand tilby noe for enhver smak, men er likevel intim nok til at du rekker å utforske alle de beste stedene langs gågaten, Markens, på en helg.

Godt og variert

Kristiansand er Norges store sommerby, og til sommer hører sjømat med. På Fiskebrygga kan du nyte lyden av bølgeskvulp til måltidet, og telle båter som putrer forbi. Men byen har langt mer å by på, og i sidegatene til Markens finner man alt fra pizza og burger til fancy fine dining og koselige småkafeer. På de koselige uteserveringene går du heller ikke glipp av strålene på årets fineste soldager.

En kulinarisk helg med alt innen rekkevidde

Om man ønsker en langhelg med late dager og gode matopplevelser, er Kristiansand stedet å besøke. Med alt innen gåavstand og et stort utvalg av restauranter, barer og kafeer kan du hoppe fra sted til sted og ta lunsj, middag, dessert og café avec i tur og orden langsmed de koselige bygatene. Kall det en culinary crawl, om du vil?

Kristiansand

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse