Medlemskap
Innredningen på Bolette på Comfort Hotel Victoria Florø

Bolette – sosialt møtested for alle anledninger midt i Florø

Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell i Florø ligger den trivelige restauranten, Bolette. Her kan du kose deg med smakfulle retter fra en à la carte-meny i det som er et naturlig og sosialt møtested midt i Florø sentrum.

À la carte-meny og sosiale omgivelser

Enten du er på besøk i den vakre vestlandsbyen Florø eller bor der eller i nærheten, er Bolette det perfekte stedet for å få seg en god matbit i sosiale og uformelle omgivelser. Her kan du nyte deilige og smakfulle retter fra en à la carte-meny i godt selskap av enten venner, kolleger, familie eller kjæreste – eller selvfølgelig nyte tiden helt alene. Bolette er restauranten for alle.

“Easy – planet – enjoy”

Bolette ønsker at det skal være lett å komme innom både for kaffe, cocktails eller middag. Restauranten sitt motto er “easy – planet – enjoy", som nettopp skal formidle at dette skal være et naturlig og sosialt møtested for alle anledninger. Restauranten er også opptatt av bærekraft og gjør derfor sitt for å ta vare på både mennesker og naturen. Kom innom Bolette og nyt god mat og drikke, deilig musikk og hyggelig stemning – her skal alle stortrives.

Sentrumsnært med historie i navnet

Bolette ligger på Comfort Hotel® Florø, kun 5 minutter fra flyplassen og midt i smørøyet av Florø sentrum. Fun fact: Visste du at restauranten har navnet sitt fra Bolette Helmers Olsen, kvinnen som på slutten av 1800-tallet la grunnlaget for hotelldrift i Florø? Dette er kanskje ikke den morsomste fun facten å skryte av i festlige lag, men kanskje du kan imponere noen historieinteresserte venner mens dere skåler over livets herligheter inne på restauranten?

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Markegata 43, 6900 Floro
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 75 25 55
 • emailContactE-post
  co.floro@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå