Medlemskap
A set long table at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.

The Social Bar & Bistro – bistroretter med sjøutsikt i Bodø

Ved havnepromenaden i Bodø sentrum finner du The Social Bar & Bistro. Her blir du servert smakfulle bistroretter med en moderne vri, og du er velkommen uansett om du bare har lyst på ei litta munnfull eller om du er skikkelig sulten. Restauranten har noe for alle.

Klassiske retter og vin fra hele verden

På havnepromenaden i Bodø sentrum finner du The Social Bar & Bistro, nærmere bestemt på Quality Hotel™ Ramsalt som ligger i Bodøs nye og spennende bydel – som heter… ja du gjettet det… Ramsalt! Her finner du alt fra klassiske pastaretter til saftige burgere på menyen. Kan det smake med en klassisk Cæsarsalat? Restauranten disker opp med en moderne, og kanskje litt uventet vri på maten, og glassene fylles med viner fra hele verden – for ikke å snakke om kald øl og et herlig utvalg alkoholfrie drikker.

Sosial møteplass – din andre stue?

Enten du har vært i nærheten og sett den mektige Saltstraumen, eller utforsket noen av de rå naturopplevelsene Bodø byr på, så er du velkommen til å koble av i avslappende og uformelle omgivelser på The Social Bar & Bistro. Du kan gjerne se på restauranten som din andre stue. Dette er stedet for hyggelige samtaler i gode venners lag – eller kanskje noen nye bekjentskaper utvikler seg? The Social Bar & Bistro er en sosial møteplass i Bodøs nye bydel, og alle er velkomne. PS: Nevnte vi at det er sjøutsikt?

Girl and wine at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.Chef in kitchen with flames, at The Social Bar & Bistro Qaulity Hotel Ramsalt in Bodø.Drinks at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.

The Social Bar & Bistro

Bodø

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Lørdag

  18:00 - 22:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sjögata 37, 8006 Bode
 • contactPhoneTelefon
  +47 75 99 05 50
 • emailContactE-post
  ramsalt@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå