MedlemskapMine bookingerKundeservice
Food at restuarant, The Social Bar & Bistro, Quality Hotel Ramsalt.

Uforglemmelige smaksopplevelser i Bodø

Nordnorske Bodø byr på en unik kombinasjon av vakker natur og en følelse av storbyliv. En dag i Bodø kan for eksempel inneholde havørnsafari om morgenen, shopping om dagen og en luksuriøs middag om kvelden. Her får du våre aller beste tips om mat og drikke i Bodø!

Prøv arktisk mat laget av fine råvarer

Bodø er veldig preget av den nordnorske matkulturen, noe som betyr at du har sjansen til å teste en rekke unike retter laget av spennende råvarer fra området. På restauranter og bistroer i byen kan du nyte lokale delikatesser som elg, reinsdyr, får, lutefisk og torskearten skrei. Du finner også bakerier og delikatesser med ingredienser fra lokale produsenter.

Oppdag resten av Bodøs kulinariske tilbud

I tillegg til klassisk arktisk mat, finnes det også andre smaker å teste i Bodø. Du finner alt fra internasjonal street food til sushi og andre asiatiske klassikere. Hvis du har lyst til å nyte fantastisk utsikt mens du spiser, finner du også flere gullkorn langs strandpromenaden – for eksempel The Social Ramsalt. Her serveres klassiske bistroretter med en vri. Velkommen til Bodø!

Bodø

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage