Medlemskap
People in the bar at Arkivet Bar in Ålesund.

Arkivet Bar – trivelig bar midt i Ålesund

Rett ved kaikanten sentralt i Ålesund finner du Arkivet bar – en herlig bar med et håndplukket utvalg av det beste man finner innen vin, øl, Champagne, brennevin og cocktails.

Baren for alle anledninger

Enten du skal tilbringe en kveld med vennegjengen, skåle for bryllupsdagen med din bedre halvdel eller ha et jobbmøte – Arkivet Bar er stedet som passer for alle anledninger. Baren ligger flott plassert helt nede ved kaikanten, nærmere bestemt på populære Hotel Brosundet. Baren er med andre ord det perfekte stedet å stikke innom etter en byvandring i Ålesund sentrum eller etter du har spist et herlig måltid på restaurant Apotekergata No. 5 som ligger i samme bygg.

Stort utvalg av ulike drikkevarer

Arkivet Bar er kjent for sin behagelige atmosfære, sitt store utvalg av øl, cocktails og brede sortiment av vin og Champagne. Er du småsulten, finner du en snacksmeny i baren. Du kan også handle sandwicher og andre ferdige lunsjretter i Butikken rett ved siden av. Arkivet Bar har navnet sitt fra den lokale kjøpmannen Peder Devold, som på begynnelsen av 1900-tallet hadde kontoret sitt på denne adressen. Selve lokalet som baren ligger i, var til dels arkivet hans – derav navnet. Velkommen!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Apotekergata 5, Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  47 70 11 45 00
 • emailContactE-post
  hei@apotekergata5.no
 • calendarBooking
  Book nå