Medlemskap
Chefs in the kicthen at restaurant Apotekergata No. 5.

Apotekergata No. 5 – populær møteplass i Ålesund

På restaurant Apotekergata No. 5 får du sesongbaserte menyer hvor kvalitet og bruken av gode råvarer er i fokus. Ta turen til dette avslappende og populære stedet ved kaikanten sentralt i Ålesund – og selvfølgelig kan du velge og vrake blant en rekke nøye utvalgte viner og øltyper!

Sesongbasert meny og uteservering

Apotekergata No. 5 ligger helt nede ved kaikanten sentralt i vakre Ålesund og var opprinnelig – i “gamledager” – et pakkhus. I dag inneholder det en restaurant, en butikk og en bar, om sommeren kan du sette deg ut på lekteren og nyte sol, digg mat og noe godt i glasset. Kjøkkenet på Apotekergata No. 5 arbeider ut ifra de ulike sesongene, og menyene forandres basert på den Sunnmørske topografien.

Lunsj, middag og godt utvalg av drikke

På denne avslappende og populære restauranten får du servert både lunsj og middag, og faller smakene godt i ganen kan du kjøpe med deg deilige råvarer fra Butikken før du drar hjem – eller videre ut i Ålesunds vakre gater. Restauranten ligger plassert på Hotel Brosundet, så du kan selvfølgelig ta turen opp til en deilig seng på et av hotellrommene også. Ta turen, nyt et godt måltid og velg blant nøye utvalgte viner og et bredt sortiment av øl – så har du en komplett kveld!

Chef cutting up charcuterie at restaurant Apotekergata No. 5.Interior at restaurant Apotekergata No. 5.Chef preparing shrimps in the kitchen of Apotekergata No. 5.Seafood in net.

Apotekergata No. 5

Ålesund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Apotekergata 5, Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 11 45 00
 • emailContactE-post
  hei@apotekergata5.no
 • calendarBooking
  Book nå