Medlemskap
Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Velsmakende mat på koselig bistro ved Helsinki lufthavn

God mat og drikke, sosial stemning og bare et steinkast fra flyplassen! Velkommen til The Social Bar & Bistro for vellagde og spennende retter akkopagnert av en stor drikkemeny.

Mat for enhver smak

På The Social Bar & Bistro blir du møtt av en variert meny full av klassiske bistroretter som overrasker med en moderne vri! Her finnes noe for alle smaker, enten du er en pastaelsker, en som foretrekker en grønn og crispy salat, eller om du er en som heller lar deg friste av en klassisk hamburger. Slå deg ned i en varm atmosfære og nyt god mat i selskap av nøye utvalgte viner og ølsorter samt en rekke ulike alkoholfrie alternativer. Sett "gullkant" på en dag midt i uka, eller start helgen på best mulig måte.

Internasjonal møteplass

Restauranten ligger bare to kilometer fra Helsinki lufthavn, på hotellet Clarion Hotel® Aviapolis. Her kan du lade opp med vellaget og næringsrik mat før du skal reise avgårde, eller du kan avslutte en reise på best mulig måte - på The Social Bar & Bistro så klart. Baren og bistroen ligger i hjertet av hotellet og er en perfekt møteplass for alle anledninger. Du trenger ikke være på reisefot for å kunne kose deg med den gode maten og den herlige stemningen - restauranten er åpen for alle.

The Social Bar & Bistro

Interior of restaurant The Social Bar & Bistro at Clarion Hotel Aviapolis in Helsinki.A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.

The Social Aviapolis

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Karhumäentie 5, 01530 Vantaa, Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +35810 8503810
 • emailContactE-post
  aviapolis@socialbarbistro.fi
 • calendarBooking
  Book nå
 • Åpningstider


  • Måndag - Lördag: 18:00 - 23:00

  • Söndag: 18:00 - 22:00

  Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.