Medlemskap
Freshly baked bread at St George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar – et hjemmekoselig bakeri

På St. George Bakery & Bar sentralt i Helsinki møter du duften av nybakt brød. Slå deg ned i et avslappet miljø og nyt øyeblikket – uansett om du har lyst på en bolle og en kopp kaffe eller noe helt annet fra det hjemmekoselige bakeriet i Finlands hovedstad.

Hjemmekoselig bakeri med stort utvalg

I det hyggelige miljøet på St. George Bakery & Bar finner du alt du skulle kunne ha lyst på i et bakeri. Hva sier du for eksempel til et stort utvalg av nybakt brød, søte bakverk. smørbrød, salater, smoothier eller fantastisk finsk kaffe? Dessuten er alt tilberedt av de beste lokale ingrediensene, av egne bakere, konditorer og kokker. Bakeriets frokost er av beste klasse og noe du ikke bør gå glipp av hvis du befinner deg i den finske hovedstaden Helsinki.

Lunsj og utsikt over den gamle kirkeparken

Hver dag serveres lunsj der du kan velge mellom dagens rett eller noe annet som lokker fra menyen. Planlegger du et event eller selskap, går det fint å bestille fra bakeriets sortiment, fordi det skreddersys ut fra ønskene dine. Bakeriet ligger ved den gamle kirkeparken i Helsinki. Om sommeren kan du sitte på den herlige terrassen med utsikt over parken – perfekt for en kopp kaffe eller et glass vin med venner, eller for å spise frokost en deilig sommerdag.

Interior at St. George Bakery & Bar in Helsinki.Baked goods at St. George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Fredag

  08:00 - 18:00

 • Lørdag - Søndag

  09:00 - 18:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Yrjönkatu 13, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-9-42460060
 • emailContactE-post
  bakery@stgeorgehelsinki.com