Medlemskap
Freshly baked bread at Rug, bakery in Copenhagen.

Brød og bakverk i verdensklasse på Rug i København

Start dagen på best mulig måte med et nybakt brød og en rykende kopp kaffe, eller du kan nyte danske og franske baketradisjoner med en moderne vri. Velkommen til bakeri Rug i Danmarks hovedstad.

Bakeri med historiske og moderne smaker

Rug finner du på hotel Villa Copenhagen med en fantastisk beliggenhet sentralt i København. Bakeriet gjenspeiler bygningens historie i selskap med moderne design og interiørdetaljer. Du får også en smak av blandingen av det historiske og det moderne i bakeriets sortiment. Innovativt surdeigsbrød, klassisk dansk rugbrød og både danske og franske baketradisjoner i en moderne utgave. Rug er ikke redd for å eksperimentere med forskjellige former og spennende smakskombinasjoner.

Bærekraft i fokus på bageri Rug

Her på bakeriet kan du spise brød og bakverk med god samvittighet. Rug jobber aktivt med bærekraft og legger stor vekt på at alt skal være lokalprodusert, økologisk og sesongtilpasset. Kornet som brukes dyrkes lokalt, bare 30 kilometer utenfor København. Bakeriet Rug streber rett og slett etter å heve smaken, aromaen og teksturen på en bærekraftig måte. Velkommen til et bakeri der historien møter det moderne, både på tallerkenen og i atmosfæren.

Fresh croissants at bakery Rug in Copenhagen.Freshly baked cinnamon buns at bakery Rug in Copenhagen

Rug

København