strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Modern interior at restaurant Courtyard at Villa Copenhagen.

Populære restauranter og barer i København

Innovativ, økologisk og sesongbetont er tre ord som beskriver den danske matkulturen med København i spissen. En perfekt destinasjon for både street food-elskere og Michelin-jegere, og alt imellom.

Et gastronomisk paradis

København er det perfekte reisemålet for deg som leter etter et ekte mateventyr. Her kan du prøve spennende smaker blant alle byens gatekjøkkenhjørner, fine dining på noen av verdens beste restauranter eller en afterwork på unike vin- og cocktailbarer, som Courtyard eller T37. Selvfølgelig finner du også danske klassikere som «smørrebrød», stekt svinekjøtt og wienerbrød som smelter i munnen. I København er det noe for enhver smak, ganske enkelt et gastronomisk paradis.

En innovativ restaurantscene

Byen er ikke bare kjent for sitt brede gastronomiske tilbud, men også for sin bærekraftige matfilosofi. Her drives matskaperne av et aktivt bærekraftarbeid med fokus på lokaldyrkede avlinger, økologiske produkter og sesongbaserte menyer. Her kan du nyte både danske klassikere og internasjonalt inspirerte retter med god samvittighet i tankene. Innovative konsepter for å engasjere restaurantgjester i bærekraftarbeid forekommer, ikke minst på restaurant Kontrast.

Fråts i brød og bakverk

Fristes du mer av det søte? Da vil København neppe skuffe deg. Brød og bakverk er en stor del av dansk matkultur. Du trenger ikke å gå langt før du kan lukte nybakt brød, ferskt wienerbrød eller lekre kanelboller. Start dagen med et dansk rugbrød, eller ta en pause i mateventyret på Reffen eller Torvehallerne for noen søte bakverk på Rug. Velkommen til København – byen som imøtekommer alle behov, smaker og situasjoner.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage