Medlemskap
Dishes to share at restaurant Kontrast in Copenhagen.

Kontrast – en blanding av Vesterbro og København

Med ett ben i trendy Vesterbro og det andre i Københavns bykjerne, hyller restaurant Kontrast byenes ulikheter. Oppleve spennende og uventede smakskombinasjoner i et unikt miljø sentralt i København.

Restaurant som hyller kontraster

I Villa Copenhagen, beliggende i Danmarks gamle hovedposkontor, finner du Kontrast. En restaurant med spennende retter og smaker fra Sør-Europa og Nord-Afrika. Her kombineres det mer rå og fremtredende med det eksklusive og luksuriøse, og menyen består av oppskrifter fulle av kontraster laget av nordiske råvarer, med fokus på sesong og kvalitet. Det historiske er godt bevart og miljøet gjenspeiler den historiske følelsen som sitter i veggene.

Bærekraft i fokus på restaurant Kontrast

Som gjest på restauranten kan du være med og gjøre en forskjell! Restaurant Kontrast jobber aktivt med bærekraftige konsepter og samarbeider dessuten med Zero Footprint. Her kan du velge å donere 1 % av måltidet ditt, som igjen går direkte til ulike landbruksprosjekter. Nyt velsmakende mat i en sosial atmosfære og benytt anledningen til å jobbe med Kontrast for å delta i arbeidet for en karbonnøytral fremtid. Hjertelig velkommen!

Relaxed atmosphere at restaurant Kontrast in Copenhagen.Kitchen at restaurant Kontrast in Copenhagen.

Kontrast

København

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København
 • contactPhoneTelefon
  45 78 73 00 30
 • emailContactE-post
  info@villacph.com
 • calendarBooking
  Book nå