Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

10. - 18. august 2024

10. - 18. august 2024 er det på tide å feire kjærligheten i København! Vil du feire med oss og resten av Danmark? Copenhagen Pride er nemlig landets største Pride-feiring, og hvert år samler flere titusener mennesker seg i sentrum for å feire kjærlighet og retten til å være den man er. Det skal være rom for alle – ikke bare hos Strawberry, men i hele samfunnet! Vi i Strawberry støtter budskapet Pride står for til det fulle, og har vært stolt sponsor for Pride over hele Norden i mange år. 

Vi oppfordrer alle til å ta del både i festlighetene under Pride-uka, men også å stå i solidaritet året igjennom. Fest, moro, glitter og regnbuer er en fantastisk måte å feire hvor langt vi er kommet, men for å nå målet om fullstendig inkludering, aksept og like rettigheter for alle må vi kontinuerlig arbeide for forståelse. Våre Pride-flagg henger høyt, og står støtt selv når vinden blåser. 

Hva skjer under Copenhagen Pride 2024?

Pride-paraden – høydepunktet under Copenhagen Pride

Pride-paraden er lørdag 17. august, og starter kl. 13:00. Paraden går fra Frederiksberg Rådhus, og går gjennom sentrum før den ender på Rådhuspladsen. Copenhagen Pride legger stort fokus på å redusere utslippene i forbindelse med arrangementene, og var i fjor første parade til å være utelukkende basert på elektrisk drivkraft – dette fortsetter i år, og ingen bensin- eller dieseldrevne fartøy vil være representert. Bli med å gå i toget eller stå og dans ved siden og nyt de fargerike paradedeltakerne – én ting er sikkert: du vil ha det utrolig gøy! 

Bo best under Pridefeiringen!

Kom og feir med oss på våre hotell i København

Trenger du et sted å bo under Copenhagen Pride? Vi har rom for alle, og har flere hotell i København. Finn din favoritt og book i dag! Pride arrangeres også i flere andre byer der vi har hotell. Hva med å reise rundt på en Prideturnè i sommer? Vi har mange hotell over hele Norden, både i Norge, Sverige og Finland.

Se våre hotell i København og book her
Tilbakeblikk på Copenhagen Pride Parade 2018

Se bildedrysset fra folkefesten!

Pride Parade i København i 2018 ble arrangert 18. august - og var en stor suksess! Gatene ble fylt med kjærlighet, varme og aktuelle temaer.

Se bildedrysset her
Pride hos Strawberry

Hvordan jobber vi med likestilling og mangfold i Strawberry?

Interessert i å jobbe med oss, eller bare nysgjerrig på hvordan vi jobber med å skape en solid kultur basert på sterke prinsipper og verdier? Sjekk ut intervjuer med noen av våre kolleger!

Hør fra våre kolleger
Alt du trenger å vite om Pride!

Hvorfor feirer vi egentlig Pride?

Hva betyr fargene i "regnbueflagget"? Og hvilke hendelser har vært med på å forme Pridefeiringen? Få svarene her.

Les alt du trenger å vite om Pride

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

La deg inspirere av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle!

Auroras historie

Aurora var alltid en kvinne!

Les om Aurora, som aldri var mann, men en kvinne som levde som en mann i 25 år før hun endelig fikk være seg selv. Aurora kommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Les hennes historie
Når pappa er homofil

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

Les Carolins historie og råd
Foreldrenes historie

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om stolte foreldre
Derfor støtter vi Pride

Petter A. Stordalen om Strawberry og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Les artikkelen
3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.