Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

1. - 8. juni 2024

I Bergen finner du Norges nest største Pride-festival, kalt Regnbuedagene. I løpet av uka er du velkommen på konserter, workshops, debatter, kulturarrangementer og ikke minst den fargerike Pride-paraden! Pride er en av Norges viktigste og største feiringer, og hvert år samler flere titusener mennesker seg i Bergen sentrum for å feire kjærlighet og retten til å være den man er. Det skal være rom for alle – ikke bare hos Strawberry, men i hele samfunnet!

Vi i Strawberry støtter budskapet Pride står for til det fulle, og er stolt sponsor av Pride over hele Norden. Vi oppfordrer alle til å ta del både i festlighetene under Regnbuedagene, men også å stå i solidaritet året igjennom. Fest, moro, glitter og regnbuer er en fantastisk måte å feire hvor langt vi er kommet, men for å nå målet om fullstendig inkludering, aksept og like rettigheter for alle må vi kontinuerlig arbeide for forståelse. Våre Pride-flagg henger høyt, og står støtt selv når vinden blåser. 

Hotell i Bergen

Bo best under Pride-feiringen!

Du fikser Pride-stemningen – vi fikser hotell! Trenger du et sted å bo under Pride-dagene, har vi et herlig utvalg av hotell i Bergen. Finn din favoritt og book i dag!

Finn ditt hotell
Pride hos Strawberry

Hvordan jobber vi med likestilling og mangfold i Strawberry?

Interessert i å jobbe med oss, eller bare nysgjerrig på hvordan vi jobber med å skape en solid kultur basert på sterke prinsipper og verdier? Sjekk ut intervjuer med noen av våre kolleger!

Hør fra våre kolleger
Alt du trenger å vite om Pride!

Hvorfor feirer vi egentlig Pride?

Hva betyr fargene i "regnbueflagget"? Og hvilke hendelser har vært med på å forme Pridefeiringen? Få svarene her.

Les alt du trenger å vite om Pride

Sterke stemmer i Pride-bevegelsen

La deg inspirere av menneskene som daglig jobber for like rettigheter og muligheter for alle!

Auroras historie

Aurora var alltid en kvinne!

Les om Aurora, som aldri var mann, men en kvinne som levde som en mann i 25 år før hun endelig fikk være seg selv. Aurora kommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Les hennes historie
Når pappa er homofil

Carolin sin pappa kom ut som homofil “Er så stolt av han!”

Hva skjer når livet forandres uten at du selv har valgt det? Hvordan reagerer man når familien splittes og en av foreldrene plutselig kommer ut som homofil? For Carolin Solskär, 27, fra Sverige, ble dette en turbulent tid som til slutt førte til en viktig samtale som ga svar på mange spørsmål.

Les Carolins historie og råd
Foreldrenes historie

Stolte foreldre: “Utrolig viktig at det finnes gode forbilder”

Vi har truffet den ideelle organisasjonen Stolta föräldrar till HBTQ-barn (HBTQ er tilsvarende LHBT i Norge), og fått verdifulle tips fra foreldre som har gått igjennom sine egne “komme-ut” prosesser. 

Les mer om stolte foreldre
Derfor støtter vi Pride

Petter A. Stordalen om Strawberry og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Les artikkelen
3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.