Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Borås Sverige

1 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

14 hotell i nærheten

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Borås

Hvis du skal arrangere møte, konferanse eller event i Borås, tilbyr våre konferansehoteller sentrale lokaler for alle formål. Med 5 minutter til Borås Resecentrum tar du deg lett til Göteborg og Landvetter flyplass.

For deg som ønsker en mindre konferanse, eller kanskje styremøte, passer møterommene på Comfort Hotel® Jazz beliggende ved Borås hovedgate utmerket. Her har du og dine konferansekolleger mulighet til å spise lunsj, eller avslutte møtet med en god middag og et glass vin på populære restaurant Brasseriet i samme bygning.

Som nærmeste nabo til Stadsparken står Quality Hotel™ Grand, Borås klart med en moderne konferanseavdeling som passer alle typer møter, workshoper, konferanser, messer, kick-off, eventer, lanseringer og fester. Hvis du ønsker mat til møtet eller arrangementet, så hjelper vi selvsagt til med å møte dine behov, uansett om det gjelder en enklere kaffepause eller en skikkelig festkveld med treretters middag. Hotellet har også spa og en populær nattklubb.

Som gammel tekstilby er Borås hjemsted for et e-handelssentrum innen tekstilindustri, med bedrifter som H&M Online og Gina Tricot. Her finnes også Textilhögskolan, og du kan besøke Textile Fashion Center og Textilmuseet. Også kunst, skulpturer og gatekunst setter sitt preg på byen som har et rikt kulturliv med mange gallerier, utstillinger og museer. Bare to kilometer unna ligger Borås Djurpark med både nordiske og afrikanske dyr.

Fra begge våre konferansehoteller er det gangavstand til folkeliv, shopping og restauranter. Hvorfor ikke ta en spasertur i den mest besøkte parken i Borås, Stadsparken, i pausen mellom møtene?

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.