Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Skövde Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Skøvde

Er du på jakt etter møterom, konferanselokaler eller et festlokale i Skøvde? Konferansehotellet Quality Hotel™ Prisma har lokaler som passer alt fra mindre møter til firmafester. Hotellet ligger ved Boulognerparken, midt i Skøvde.

Quality Hotel Prisma er et utmerket valg for deg som trenger lokaler med sentral beliggenhet i Skøvde, med nærhet til lokale kommunikasjonsmidler og byens restauranter, shoppingmuligheter og severdigheter like rundt hjørnet. Hvis dere ankommer Skøvde med tog, kan du enten spasere de 500 meterne til hotellet, eller ta en fem minutters busstur fra Skøvde Resecentrum.

Quality Hotel Prismas konferanseavdeling finnes flere grupperom og konferanselokaler som enkelt kan tilpasses og møbleres etter dine ønskemål. Hotellet hjelper gjerne til med kaffepause, snacks og lunsj, slik at dere kan holde hjernen opplagt i løpet av dagen. Og trengs en festmiddag på kvelden, går det også an å ordne. Lokalene fungerer selvsagt utmerket til private fester og arrangementer, som bryllup, fødselsdagsfester eller utstillinger.

Hvis det står teamaktiviteter på agendaen, tar du deg enkelt fra hotellet til flere populære turistmål i området. Hvorfor ikke ta en tur til Läckö Slott eller Skara Sommarland? Kommer du på vårparten er Hornborgarsjön et must, når tusentalls traner slår seg ned og utfører sin tradisjonelle tranedans! Men man trenger ikke reise langt for å oppleve noe nytt. 8 minutters spasertur fra hotellet finner du for eksempel Sveriges første kulturhus, der det går an å ta del i kunstutstillinger, filmvisninger og teateroppsetninger året rundt.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.