Medlemskap
Colorful drink at restaurant NÒR.

Spennende smaksopplevelser i Borås

Borås er kulturbyen midt mellom Jönköping og Göteborg. I den fargesprakende bykjernen finner du mange restauranter og barer som alle retter seg mot sin egen nisje. Frister det med en finere middag i romantiske omgivelser, gode drinker og festlig musikk, eller kanskje noe barnevennlig og enkelt?

Utforsk utvalget av internasjonale smaker

Gatene i Borås har et stort utvalg av både asiatiske og europeiske spisesteder. Flere sentrale restauranter har nydelig utsikt over elven Viskan og byen. I Borås er det like lett å finne en barnevennlig restaurant som en bar med feststemning og sjenerøse åpningstider. Det finnes altså noe for alle i Sveriges tekstilby.

Drinker og mat i omgivelser som passer deg

Uansett preferanser finnes det garantert en restaurant, bar, et brasseri eller en kafé i Borås som når opp til akkurat dine forventninger. NÒR Borås serverer nordiske retter med internasjonale influenser i moderne og koselige omgivelser. De har også en fantastisk utsikt over elven Viskan. Velkommen til Borås – uansett om du er sugen på kaffe og kake, et avslappende glass vin eller en treretters middag.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage