Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Åre Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse, møter och festlokal i Åre

Bestill møtet, konferansen eller festlokalet i et unikt miljø på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Her bor dere på et alpint designhotell med prisbelønnet spa og herlige fjellopplevelser like utenfor døren, og med Åreskutan som nærmeste nabo.

Hotellet har lang erfaring med å organisere møter og konferanser etter gjestenes behov og ønsker, uansett om det er et mindre kick-off, en privat fest, teambuilding-aktiviteter, kongress eller billansering som planlegges. Her får du flere konferanselokaler å velge mellom, og sammen med den store hotellobbyen finnes alle muligheter for å arrangere noe utenom det vanlige.

Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og Copperhill Mountain Lodge inspireres av den nærværende naturen rundt Årefjällen, lokale mattradisjoner og delikatesser. Frokost, kaffe og snacks, lunsj, middag, buffé eller bankettmeny? Kontakt hotellet, så får du hjelp.

Her er det drømmeforhold for skifantastene. Spenn på skiene rett utenfor hotellet og dra til Årefjällets skiheiser og bakker. Et stykke lenger bort ligger ÅreBjörnens langrennssenter med turspor for den som heller vil gå på langrennsski.

Det er lett å tro at en konferansereise til Åre passer best i vinterhalvåret, men her finner du like mye å oppleve på våren og sommeren. Uansett årstid kan du nyte hotellets prisbelønte spa, la deg synke ned i de varme kildene både innen- og utendørs, og gå i badstuen eller boblebadet til en utsikt som vil ta pusten fra deg.

Til hotellet kommer du enklest med tog til Åre stasjon, eller med fly til Åre Östersund Airport. Deretter er det lett å ta en taxi til Copperhill Mountain Lodge, eller en korresponderende flybuss hvis du kommer med flyet.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.