Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Norefjell Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og event i Norefjell

Lyst til å ta konferansen til nye høyder? Kanskje ta med deg samarbeidspartnere i møte med både business og pleasure? Eller hva med å feire bursdagen i storslåtte omgivelser? På vårt hotell Norefjell Ski & Spa finnes det uendelige med muligheter.

Kun 1,5 times kjøring fra Oslo ligger fjellområdet Norefjell. På sommeren ligger stedet godt til med mye uberørt norsk natur, og frisk fjelluft, mens det på vinteren er et skiparadis. Rett ved bakken i Norefjell Skianlegg ligger vårt hotell Norefjell Ski & Spa hvor du enkelt kan gå ut av hotelldøren, spenne på deg slalomskiene og kjøre avgårde.

Med lokaler til alt fra de mindre salgsmøtene helt opp til de store konferansene finnes det mange muligheter på Norefjell Ski & Spa. Her får du hjelp til å ordne alt fra kaffe og te til møtet, lunsj til konferansen, eller overnatting og bankettmiddag.

For deg som er interessert i nye konferanseopplevelser finnes det flere muligheter ved hotellet. Her kan du kombinerer møtet med både aktiviteter i og utenfor hotellet, og avslapping i hotellets egen spaavdeling. Hva er vel bedre enn å avslutte teambuildingen med å klarte i hotellets 16 meter høye klatrevegg - rett ved lobbyen.

Til Norefjell kommer du deg lett med bil fra både Gardermoen og Oslo. Lørdager og søndager i vintersesongen kan du også komme deg til Norefjell med ekspressbuss. 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.