strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Picture of Åre from above.

Åre tilbyr spa for alle

Åre lokker med vintersport og naturopplevelser – men det er også rom for varme og avslapning. For en styrkende og sunn rekreasjon hvor du kan ta en pause fra hverdagens stress og gjøremål. Start dagen i skibakken med full fart og frisk luft, og avslutt med et avslappende bad på spaet.

Slappe av på spa etter en dag i skibakken

Fjellet er både sunt og styrkende! Ja, selvfølgelig er det. Her dominerer friluftslivet med både alpint og langrenn samt hundesledeturer, snøscooterkjøring og fotturer. Men når de fartsfylte aktivitetene er over, er det fint å gå inn i et rolig og harmonisk miljø og la varmen omslutte både kropp og sinn.

Badstue, bad eller massasje?

Heldigvis tilbyr Åre flere forskjellige spa med varme bassenger, tørr- og dampbadstue, jacuzzier, deilig massasje og ansiktsbehandlinger. Her er et spa for alle – enten du reiser med familie, venner eller kjærlighet.

Prisvinnende spa med panoramautsikt

Et av spaene som verdsettes høyt av Åres besøkende er Copperhill Mountain Lodge Spa. Det er et prisvinnende spa med panoramavinduer som tilbyr en fantastisk utsikt over Åreskutan og de majestetiske fjellene. Nyt dampende innendørs- og utendørsbad, varme badstuer, beroligende avslapningsområder og fordelaktige behandlinger. Velkommen inn for å slappe av!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage