Medlemskap
Åre and the hotel Copperhill Mountain Lodge on a snowy and sunny winter day.

Unn deg afterski og fantastisk mat i Åre

Åre besto en gang i tiden av omkring sju bondegårder. Det er det vanskelig å tro når man ser utover det enorme skiheissystemet og det pittoreske tettstedet som stadig vokser seg større. I dag er Åre fylt med hoteller og friluftsbutikker og en rekke restauranter, barer, kafeer og bistroer.

Overnatting og mat i toppklasse

Hotellet vårt Copperhill Mountain Lodge ligger omkring fem kilometer fra Åre sentrum, og har en enestående beliggenhet på toppen av Förberget. Som gjest får du ikke bare oppleve en vakker utsikt og et fantastisk hotellmiljø, du kan nemlig også nyte uforglemmelige smaksopplevelser. I hotellets restaurant serveres både frokost, brunsj, lunsj og middag tilberedt av lokale råvarer som tilpasses basert på sesong.

Restauranter og barer sentralt i Åre

Dersom du reiser inn til Åre sentrum, vil du finne en rekke restauranter og barer som det er vel verdt å besøke. Utvalget av spisesteder består av alt fra det nordiske til det japanske, spanske, italienske og søramerikanske kjøkken. En ferie i Åre er heller ikke komplett før du har hatt en ekte afterskiopplevelse – alle stedets puber og barer tilbyr omfattende drinkmenyer og fantastisk stemning.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage