Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Visby

Velkommen til Gotland og Visby – rosene og ruinenes by. Visby er et av de best bevarte middelalderstedene i Skandinavia og har siden 1995 vært med på Unescos verdensarvliste. Innenfor ringmuren finner du overnatting med unik historie og atmosfære.

I Visby er alt i nærheten

Visbys bykjerne er kompakt og fredfull. Her bor du best på Clarion Hotel Wisby – med beliggenhet rett innenfor den berømte ringmuren midt i Visbys eldste del. Bare et steinkast unna den romantiske småbåthavnen bor du i et moderne hotell med gammel struktur. I Visby er alt i nærheten. 15 minutter unna hoteller i Strandgatan 6 ligger Visby lufthavn, Havneterminalen og Wisby Strand – Gotlands møtearena og kongresshall.

Avslapping og nytelse

Etter en lang dag kan det være godt å slappe av, koble fra og lade batteriene. I underetasjen på Clarion Hotel Wisby finner du Selma City Spa Wisby - en unik spaopplevelse i middelalderens omgivelser. Ta en dupp i bassenget, en avslappet stund i badstuen eller prøv noen av våre spabehandlinger. I kombinasjon med våre sunne matretter i restauranten kan hotellet også gi deg forslag til treningsaktiviteter i byen.

Storslått og mystisk by- opplev alt fra ringmuren til Kneippbyn

Visby er en sagnomsust og romantisk liten småby. Samtidig er den Gotlands største byområde med omtrent 25 000 personer som bor hele året. Visby ringmur er den 11 meter høye muren som ringer inn bykjernen. Denne muren er det mange forbinder med med med Visby og den har i vesentlig grad bidratt til at Visby er ført opp på verdensarvlisten.Fra Visby er du heller ikke langt unna Kneippbyn – en av de mest kjente turistanlegg på Gotland. På området finnes både sommer- og badeland som Villa Villekulla. Dessuten har de aktiviteter som gokart, hoppeslott, elbiler og eventyrgolf.

Konferanse, møter og lokaler i Visby

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Visby? Du finner våre tilbud her.

Les mindre
1 hotell i Visby

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.