Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Kalmar

Velkommen til Småland og Kalmar – et av Sveriges eldste steder. I fyrstikkongen Ivar Kreugers hjemby finnes mange spennende aktiviteter for alle aldre. Dessuten kan vi by på et rikt kulturliv, lang historie og Ölandsbron – Sveriges lengste bro.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Uslåelig lokasjon på kaien

I Kalmar vil du få et magisk opphold med Kalmarsund som nabo på Clarion Collection Hotel Packhuset. I et pent bygg har du utsikt i verdensklasse hele året samtidig som du bor i vakre og elegante rom. Hotellet ligger idyllisk til ved Kalmars gjestehavn og ligger i nærheten av mange forskjellige restauranter, caféer og butikker. Kjøpesenteret Baronen ligger bare noen hundre meter unna hotellet og tilbyr det meste innen shopping. Fra hotellet kjører du omtrent en time på motorvei E22 til Oskarshamn flyplass. Ölandsbron er med sine 6072 meter Sveriges lengste bro. (Öresundsbron ligger delvis på dansk område) så hvert år reiser mange personer til det populære og solrike Öland.

Fra golf til historie – Opplev Kalmar

Kalmar er en historisk by med mye å oppleve. Kalmar Läns Museum er et av byens mest populære og interessante severdigheter  – museet ligger bare 5 minutter fra Clarion Collection Hotel Packhuset. På Slottsholmen i byen ligger Kalmar slott – som sammen med Tre Kronor, Viborgs slott og Älvsborgs fästning anses å være noen av Sveriges viktigste bygninger. I Kalmar finnes det også en levende og herlig golfkultur. Vi samarbeider med fem golfbaner som ligger innen 5 mils radius fra hotellet. Med rimelige golfpakker kan du se frem til både trening, sosialisering og avslapping.

Konferanse, møter og lokaler i Kalmar

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Kalmar? Du finner vårt tilbud her.

 

Nærliggende destinasjoner

Oskarshamn

Växjö

Karlskrona

Les mindre
5 hotell i Kalmar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.