Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Visby Sverige

1 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse, møter og festlokaler i sentrale Visby

Hvis du skal ha møte, konferanse eller event på Gotland, er Clarion Hotel® Wisby et utmerket alternativ med flere konferanselokaler å velge mellom. Hotellet ligger sentralt midt i Visbys eldste kvarter, og bare et steinkast fra småbåthavnen.

Hvis du skal ha møte, konferanse eller event på Gotland, er Clarion Hotel® Wisby et utmerket alternativ med flere konferanselokaler å velge mellom. Hotellet ligger sentralt midt i Visbys eldste kvarter, og bare et steinkast fra småbåthavnen.

I tillegg til møter og konferanser har hotellet lang erfaring i å arrangere eventer, og hjelper gjerne til med å skreddersy kick-off, after work, uformell sammenkomst eller bryllupsmiddag. Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og her finner du flere ulike pakketilbud å velge blant. På hotellet ligger dessuten den populære restauranten Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.

Til og fra Clarion Hotel Wisby kan du velge mellom flere effektive kommunikasjonsmidler, uansett om du drar til Gotland med fly eller ferge. Visby flyplass ligger 3,5 kilometer unna, og fergeterminalen befinner seg bare 1 kilometer fra hotellet.

Med konferansen i Visby er dere på historisk grunn, med mange severdigheter rett rundt hjørnet. Visby er en del av Unescos verdensarv, og en av de best bevarte Hansabyene fra middelalderen. Om du skulle glemme byens historiske tilknytning, blir du raskt minnet på det igjen av den karakteristiske ringmuren fra 1200-tallet som rammer inn byen. I Visby finner du også mange spennende, lokale keramikere som du kan besøke, og om du er på jakt etter en suvenir er vakre saueskinn Gotlands spesialitet!

Om sommeren er solsikre Gotland en av svenskenes favoritt-destinasjoner. Det er ikke så merkelig med tanke på øyas lange sandstrender, spennende historiske fornminner og den særegne, karrige naturen. Visby har også utviklet seg til å være Sveriges største politiske møteplass under den årlige Almedalsveckan hver sommer – en unik tilstelning der alle arrangementer er gratis og åpne for interesserte besøkende.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.