Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Växjö

Velkommen til Småland og Växjö! I denne byen kan du nyte et opphold på Clarion Collection Hotel Cardinal eller Quality Hotel Royal Corner, og ha Växjös store kontraster i nærheten – den perfekte blandingen av puls og stillhet.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Velg det som passer deg

I Växjö er mulighetene mange, og da mener vi ikke bare tingene du kan finne på her. I denne vakre og koselige byen finner du Quality Hotel Royal Corner Liedbergsgatan, og bare et steinkast derfra, på Bäckgatan, finner du Clarion Collection Hotel Cardinal – et perfekt valg for deg som vil bo i en vakker historisk bygning og nyte et glass ute på terrassen mens du kjenner duften av blomstene i hotellets hage. Quality Hotel Royal Corner ligger veldig sentralt, og i nærheten av både shopping og gode restauranter. Et supert alternativ for deg som liker fart og spenning i tillegg til muligheten til å slappe av i en hyggelig relax-avdeling på slutten av dagen. 

Nær alt

Uansett hvilket hotell du velger å bosette deg på, kommer du til å være i nærheten av alt denne smålandsperlen har å tilby. Utenom bra shopping og restauranter er det en rekke severdigheter å oppdage i Växjö. Gå rundt sjøen og se på kunst, besøk Linnéträdgården eller hvorfor ikke ta ta en tur til Växjö kunsthall? For den eventyrlystne besøkeren finnes det tilgang til zipline og utendørssykling. Hvilken type er du?

Konferanse, møter og lokaler i Växjö

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Växjö? Du finner vårt utvalg her. 

Nærliggende destinasjoner

Karlskrona

Kalmar

Oskarshamn

Les mindre
2 hotell i Växjö

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.