Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Karlskrona

Velkommen til Blekinge og verdensarvbeskyttede Karlskrona – kåret til en Sveriges vakreste byer. Midt i skjærgården finner du fine butikker, interessante muséer og førsteklasses innkvartering.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Med havet som nabo

I Karlskrona bor du med havet som din nærmeste nabo. Clarion Collection Hotel Carlscrona er en unik hotellperle ved Skeppsbrokajen – helt inntil havet og bare fem minutter unna togstasjonen. Hotellinteriøret er inspirert av byen og dens spennende historie. Her er du i nærheten av både gallerier, små og unike butikker og smakfulle restauranter og uteserveringer. Du finner mange butikker ved de to gågatene Ronnebygatan og Borgmästargatan. Den lekre glassfasaden gjør Clarion Collection Hotel Carlscrona til et landemerke i byen. I hotellets bakgård finner du en nydelig uteplass med tilhørende hage – perfekt for avkobling og livsnytelse. Byen ligger praktisk til ved motorvei E22, og fra Ronneby Airport tar det bare 30 minutter å komme seg til Karlskrona.

Avkobling og trening

Etter en lang dag i byen kan det være deilig å koble av. I hotellets moderne relax- og fitnessetasje venter en avslappende atmosfære med badstue, relaxområde og treningsrom. Her får du plass til både avslapning og sosialt samvær.

Opplev Karlskrona

Den solsikre og verdensarvbeskyttede byen Karlskrona har en lang og spennende historie, og byen har vært oppført på UNESCOs verdensarvliste siden 1998. Med sine mange badeplasser, turstier og naturreservater, har Karlskrona vokst til å bli et av Sveriges mest populære turistmål. Opplev det interessante Marinmuseet og Kungsholms fort eller den koselige Wämöparken – i Karlskrona er det ikke langt til hverken aktiviteter eller nydelig natur.

 

Konferanser, møter og lokaler i Karlskrona

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Karlskrona? Du finner utvalget vårt her.

 

Destinasjoner i nærheten

Kalmar

 

Les mindre
2 hotell i Karlskrona

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.