Medlemskap
Mussles for dinner at restaurant The Social.

Rikt bar- og restauranttilbud i naturskjønne Växjö

Rumler det i magen? Ikke særlig lenge hvis du befinner deg i Smålands matparadis Växjö. Utforsk byens spennende barer og restauranter som tar deg på en kulinarisk reise og overrasker med lokale smaker av Småland.

Flerkulturell restaurantscene

I hjertet av Småland ønskes du velkommen til et reisemål som er fullt av spennende bar- og restaurantopplevelser. Leter du etter et spisested i byen, går du neppe sulten lenge, og det finnes noe for alle. I hjertet av byen, bare et steinkast unna all shoppingen, finner du byens mest populære bar- og restaurantgate: Sandgärdsgatan. Her slynges du mellom vanskelige valg av smaker fra alle verdenshjørner. Ekte husmannskost, sterk mat fra Asia eller mexicansk – du velger.

Med en smak av Småland

I Växjö gjenspeiler matutvalget lokale råvarer som kommer direkte fra produsenter og mathåndverkere. Her kan du besøke flere gårdsbutikker for en stor porsjon inspirasjon, eller for innkjøp av ingredienser til kveldens måltid. Byen er omgitt av enger, skog og innsjøer, noe som gir gode forutsetninger for de smålandske smakene. Dette setter særlig farge på restaurantenes menyer i årets varmere måneder. Velkommen til Växjö for unike matopplevelser med en stor dose Småland på tallerkenen.

Växjö

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse