Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Eskilstuna

Velkommen til Södermanland og herlige Eskilstuna. I denne byen finner du rikt kulturliv, skjønn natur, interessant historie og overnatting av god kvalitet.

Nærhet til sentrum og utsikt over elven

Eskilstuna er sterkt preget av sin industrihistorie. Clarion Collection Hotel Bolinder har et avslappet miljø med herlig utsikt over Eskilstunaån (elven). I sentrum av byen, med beste beliggenhet i Eskilstuna, ligger Comfort Hotel Eskilstuna. Her kan bor du nært Parken Zoo, bra shopping og en mengde smakfulle restauranter. Du kan også besøke Rademachersmedjorna (smedene), et åpent friluftsmuseum som består av et flertall velbevarte hus fra 1650-tallet. Å komme seg til Eskilstuna er lett og smidig. Stockholm Västerås Airport ligger ca. 5 mil fra byen og ytterlige 3 mil bort finner du Stockholm Skavsta Airport.

Avkobling, relax og trening 

Etter en lang dag kan det være deilig og nødvendig å koble av og lade opp batteriene. På Clarion Collection Hotel Bolinder har relaxavdelingen badstue og fin utsikt over Eskilstunaån. Her kan du slappe av samt ta noe godt å drikke. På Comfort Hotel Eskilstuna har du som gjest gratis inngang til treningsrommet døgnet rundt. I den herlige lobbyatmosfæren kan du vise dine ferdigheter på flipperspillet eller sitte ned i loungen med noe godt i glasset.

Natur, shopping og historie – Eskilstuna har noe for alle

I Eskilstuna finnes det mye å se og gjøre. Sundbyholms slott har fantastiske omgivelser og interessant historie. I Munktellstaden midt i byen kan du se industrihistorie, oppleve idrett- og kulturarrangementer og besøke interessante musuem. Du er nær naturen og en rekke aktiviteter - du kan for eksempel gå tur på Gyllenhiemska-stien eller padle i kano. I sentrum av Eskilstuna ligger mange små butikker med egendesignet klær, antikkvarer og interiør. Litt utenfor bykjernen ligger det store kjøpsenteret Tuna Park. Eskilstuna er også en bra idrettsby og er kjent for suksess innen speedway og håndball.

Konferanse, møter og lokaler i Eskilstuna

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Eskilstuna? Du finner utvalget vårt her.

 

Nærliggende destinasjoner

Västerås

Les mindre
4 hotell i Eskilstuna

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.