Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Halmstad

Hvite sanddyner, blått hav og en liten følelse av The Hamptons kun 1,5 time sør for Göteborg er noe av det Halmstad er kjent for. Midt i sentrum av byen finner du hotellet vårt Clarion Collection Hotel Norre Park.

Nærhet til sentrum, natur, shopping og historie

Clarion Collection Hotel Norre Park ligger i en bygning med rik historie, og ble tidligere brukt som blant annet tønnemakeri. Her serveres det frokost, fika og kveldsmat - alltid inkludert for hotellets gjester. Like ved hotellet finnes den vakre naturparken, Norre Katts park. Parken ble anlagt på midten av 1800-tallet, og tilbyr aktiviteter hele året gjennom. På hotellet finner du kunst med motiver hentet fra parken.

I gangavstand fra hotellene ligger det et stort utvalg av butikker, kaféer og restauranter. Flere av byens severdigheter, som Länsmuseet, Stadsbiblioteket og Halmstad Arena med sitt eget badeland, ligger også i nærheten. En kort tur utenfor byen ligger to av byens mest kjente attraksjoner, Tylösand strand og Halmstads mange golfbaner. Tylösand strand har blitt kåret til Sveriges beste strand. I løpet av sommermånedene yrer det med liv på stranden, som ofte sammenlignes med 1920-tallets The Hamptons. Halmstad anses å være Sveriges golfhovedstad med 13 golfbaner tett på byen og i kort avstand til hotellet.

Les mindre
5 hotell i Halmstad

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.