Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Varberg Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Varberg

Leter du etter møtelokaler i Varberg? Vårt konferansehotell tilbyr sentrale lokaler for mange ulike behov bare 5 minutters gange fra Varberg stasjon. Herfra går det jevnlig tog langs Vestkysten til Göteborg, Malmö, Borås og nærliggende tettsteder.

I de vakre kultur- og håndverkskvarterene nær strandpromenaden, finner du det perfekte møtestedet i sentrale Varberg. Clarion Collection® Hotel Fregatten har flere konferanse- og møterom i ulik størrelse som passer mindre eller mellomstore møter, kurs, seminarer, fester og eventer. Etter møtet kan du slappe av i hotellets relaxavdeling som har både badstue og boblebad. Hotellet hjelper selvsagt til med å møte dine behov og ønsker, uansett om det handler om en enkel kaffe eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

Varberg er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Vestkystens kultur og natur. Her finner du alle forutsetninger for å arrangere teambuilding- og gruppeaktiviteter også utenfor hotellets fire vegger. Varbergs tradisjon som populært bade- og kursted går langt tilbake, og selv i dag er det berømte Kallbadhuset vel verdt et besøk. Eller ta med deltagerne på sykkeltur, test vindsurfing ved Apelviken og besøk Varbergs festning.

Varberg er hjemsted for Sveriges største sko-importører og grossister, og både Nilson Group og Vagabond har sine hovedkontorer i byen. Også sykkelforetaket Cycleurope har et av sine hovedkontorer her. Om lag 20 kilometer nord for Varberg ligger Nordens største kraftverk, Ringhals kjernekraftverk.

Fra vårt konferansehotell har du gangavstand til sentrum, med Torget og dets utvalg av butikker, restauranter og kaféer. Varberg ligger midt mellom Göteborg i nord og Halmstad i sør, og har dermed en fantastisk plassering som konferanseby i Vest-Sverige. Velkommen til hyggelige Varberg!

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.