Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Se alle hotell i Umeå, Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn - et nytt og moderne hotell midt i bydelen Forsete i sentrale Umeå. Dette er hotellet for deg liker god design, shopping rundt hjørnet, gratis wifi og herlig lobby med Umeås beste beliggenhet.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Winn

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1097 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Meget bra.

20. august 2023, , duur79

Fin plassering i forhold til parkering, uteliv og sentrum. Rommene er stilig innredet med kul lyssetting. Store vindusflater slipper inn godt med lys. Frokosten var i restaurantlokalet son ligger lik…

Fin plassering i forhold til parkering, uteliv og sentrum. Rommene er stilig innredet med kul lyssetting. Store vindusflater slipper inn godt med lys. Frokosten var i restaurantlokalet son ligger like ved resepsjonen.
Les mere
3

Greit hotell

8. august 2023, , Trine Waag S

Greit hotell, stort rom, flott utsikt og bra bad, men stort minus at vinduet på rommet ikke kunne åpnes, lufta på rommet ble veldig tung. Også minus at det ikke var skikkelig rent på rommet. Flekker p…

Greit hotell, stort rom, flott utsikt og bra bad, men stort minus at vinduet på rommet ikke kunne åpnes, lufta på rommet ble veldig tung. Også minus at det ikke var skikkelig rent på rommet. Flekker på sengen som ikke var vasket bort. Lakenet på sengen gled også lett av, noe jeg syns er ekkelt. Frokosten er grei, men savner et større utvalgt av frukt og grønnsaker.
Les mere
3

3 Netter

31. oktober 2022, Mo i Rana, Norge, Premium-X

Betjeningen var veldig hyggelig. Hotellet og rommet var rent. Sengene var vonde å ligge i, de rengjorde ikke rommet under oppholdet, de kom heller ikke med nye håndklær hver dag. Såpen i dusjen var av…

Betjeningen var veldig hyggelig. Hotellet og rommet var rent. Sengene var vonde å ligge i, de rengjorde ikke rommet under oppholdet, de kom heller ikke med nye håndklær hver dag. Såpen i dusjen var av dårlig kvalitet, som å vaske seg med utvannet zalo. Lysbryterne på rommene må du nesten være romforsker for å forstå deg på. Ankommer man sent og alle bensinstasjoner og kiosker er stengt, så er det et lite utvalg av sjokolader, nøtter og frukt å få kjøp. Men ingen mat som metter en tom mage. Kunne i det minste ha smurt opp endel mat fra frokosten om morgenen og selge dette isteden for 10 sorter sjokolade..
Les mere
3

Litt skuffende kvalitet på bygget

25. juli 2022, Bodø, Norge, knutp1

Hotellet er nytt, stilig og ligger perfekt til i byen. Mange parkeringshus rundt Vi ble møtt av hyggelig personale, og et rom som var stort og fint Det er vanvittig lytt, du hører godt at det går fo…

Hotellet er nytt, stilig og ligger perfekt til i byen. Mange parkeringshus rundt Vi ble møtt av hyggelig personale, og et rom som var stort og fint Det er vanvittig lytt, du hører godt at det går folk over, skylling fra toalett, dører som lukkes og prating fra etg over. Det neste er lys, gardinene blender ikke, så sola skinner i overgangene, og på toalettet er det vinduer som ikke kan blendes, samt glassdør ut til rommet så her det lyst 0530 Pluss for livlig restaurant i lobby, der de serverer mat til langt på kveld, god mat!
Les mere
5

Langhelg

24. juli 2022, Hommelvik, Norge, RoHa57

Sitter her i tolvte etasje og nyter utsikten ut over byen.Kom opp hit til Umeå på fredag for å være på konsert med Lars Winnerback.Et utrolig fint opphold på et flott hotell.Flott rom,god frokost og e…

Sitter her i tolvte etasje og nyter utsikten ut over byen.Kom opp hit til Umeå på fredag for å være på konsert med Lars Winnerback.Et utrolig fint opphold på et flott hotell.Flott rom,god frokost og en bra restaurant gjør at vi vil velge dette hotellet igjen om vi kommer tilbake hit.Anbefales på det varmeste.Takk for et flott opphold i en trivelig by.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.