Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn - et nytt og moderne hotell midt i bydelen Forsete i sentrale Umeå. Dette er hotellet for deg liker god design, shopping rundt hjørnet, gratis wifi og herlig lobby med Umeås beste beliggenhet.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Winn

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Winn – et moderne hotell midt i det sentrale Umeå. Tolv etasjer, 52 meter over havet og 185 rom med Umeås beste utsikt. Slapp av i lobbyen eller besøk vår populære café og restaurant Guilty Pleasure på bakkeplan, her er det puls alle dager hele uken.

Midt i Umeå

Comfort Hotel Winn passer like bra for deg som har lyst på en Umeå-helg fylt med shopping og uteliv, som for deg som er i byen for et viktig møte. Med Umeås beste beliggenhet mellom Kungsgatan og Rådhusesplanaden, samt vegg i vegg med Umeås største og nyeste shoppingsenter Utopia er hotellet i nærheten av både butikker og restauranter.

Moderne design til en billig penge

Interiørarkitekten Anders Björkén er stjernen bak Comfort Hotel Winns design. Våre 185 nybyggede rom gir deg moderne innredning til rimelig pris. Foruten designmøblene fra Diesel by Foscarini og B&B Italia byr vi også på Umeås beste utsikt fra rommene. 

Café og Restaurant Guilty Pleasure

Guilty Pleasure serverer deilige retter, fristende desserter, kaffe, sprudlende og avkjølende drikke i hyggelige omgivelser. Restaurangen ligger ved hotellets inngangsparti og ønsker deg velkommen til brunsj, lunsj, middag og et koselig sted å være om kveldene.

Nært alt

Hit tar du deg enkelt og raskt. Comfort Hotel Winn ligger midt i byen, bare 15 minutter fra flyplassen, og flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Gratis + Comfort = sant

Vi liker gratisgreier. Gratis trådløst nett over hele hotellet? Selvfølgelig! En lekker frokostbuffé er selvsagt inkludert når du bor hos oss. Skal du sjekke ut på en søndag, kan du allerede nå gi deg selv en high five. Alle søndager får du beholde rommet frem til kl. 18.00. Gratis. Så unn deg litt ekstra snoozing utover det vanlige. For å gjøre det enkelt: På Comfort Hotel Winn betaler du ganske enkelt litt mindre for en skikkelig god hotellopplevelse.

Velkommen til Comfort Hotel Winn – Umeås heteste hotell!

Kontakt

  • Skolgatan 62, Vasaplan 90329 Umeå , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Vasaplan bussholdeplass
(rett utenfor hotellet)

Fra Umeå Airport

Flybussen mot Umeå C

Taxi

Vi anbefaler Umeå Taxi +46  90 77 00 00 

Om Comfort Hotel Winn

Antall hotellrom

185 stykker – 370 senger

Avstand flyplass

Umeå Airport: ca. 5 km, ca. 15 min

Avstand lokaltrafikk

Vasaplan bussholdeplass: 100 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.