Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn - et nytt og moderne hotell midt i bydelen Forsete i sentrale Umeå. Dette er hotellet for deg liker god design, shopping rundt hjørnet, gratis wifi og herlig lobby med Umeås beste beliggenhet.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Vi byr på en lekker frokostbuffé med mange økologiske og sunne alternativer – en skikkelig hotellfrokost.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30
Early Bird (enklere frokost) kan du få før våre ordinære åpningstider, kontakt resepsjonen for informasjon og åpningstider.

Vår frokost kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og i høytidshelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Ankommer du hotellet med bil anbefaler vi at du benytter deg av parkeringshuset Nanna eller Navet.

Parkeringsavgifter:

110 SEK/døgn. 

Guilty Pleasure Café

Guilty Pleasure Café, enklere kalt GP's, serverer herlige matretter, fristende desserter, fika og både sprudlende og svalende drinker i en behagelig atmosfære. Restauranten ligger på entréplan, og ønsker deg velkommen til både brunsj, lunsj, middag og kveldsmoro.

Åpningstider:

Mandag - torsdag: 11.30 - 23.00
Fredag: 11.30 - 01.00
Lørdag: 11.30 - 01.00
Søndag: 11.30 - 23.00

Trening

Comfort Hotel Winn har sambarbeid med USM, et nytt treningsenter som ligger i samme bygning som hotellet. Som gjest hos oss kjøper du billett i resepsjonen til rabattert pris. Kontakt oss for mer informasjon.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18:00 alle søndager, uten ekstra kostnad. Dette er avhengig av tilgjengelighet, så sjekk alltid med resepsjonen ved innsjekk om det er kapasitet. I sommerperioden har vi mange gjester, så det kan være vanskelig å tilby dette, men spør gjerne på plass!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wi-fi

Hos oss surfer du alltid gratis! Logga deg inn på vårt trådløse nettverk, velg telia homerun, logg deg inn med din e-mailadresse eller med ditt Nordic choice Club medlemsnummer, surf deretter uten kostnad på hele hotellet.

Andre tjenester

  • Kjæledyr tillatt

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.