Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Umeå Sverige

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte- og konferanselokaler i sentrale Umeå

Skal du ha møte, konferanse eller fest i Umeå? På sentralt beliggende Clarion Collection® Hotel Uman kan vi fikse det meste, enten du trenger det perfekte lokalet, noe godt å spise og drikke eller bare et overnattingssted, selvsagt.

Våre konferanselokaler passer like godt til styremøtet og kick-offet, som til større arrangementer og anledninger. Pauser med snacks og oppkvikkende kaffe er et must under konferansen, og vi hjelper gjerne til med å arrangere lunsjer og middager. Norrlands karakteristiske smaker sniker seg gjerne og ofte inn i menyene våre, med spesialiteter som reinskav og västerbottengrateng. Gå ikke glipp av å smake på disse norrlandske delikatessene!  

Clarion Collection Hotel Uman ligger midt i sentrum av Umeå, med den vakre Umeälven som nabo. Det går raskt å komme seg hit, enten du kommer med tog, buss eller fly. Umeå sentralstasjon ligger kun 800 meter unna, mens Umeå flyplass bare er 4 kilometer borte.

Her er du tett på både butikker og shoppingsentre, samt byens største attraksjoner, som Norrlandsoperan, Bildmuseet, Västerbottens museum og kulturhuset Väven. I Umeå finner du også en aktiv golfkultur, hvis det er noen som har lyst til å gå en runde mellom møtene. Hvis dere vil prøve ut noen litt mer naturnære teamaktiviteter, så finnes det en rekke turstier og elver like i nærheten. Hvorfor ikke ta sjansen på å prøve rafting? Vindelälven er klassifisert som en av de beste i verden for akkurat denne adrenalinfylte sporten!

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.