Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

  • Standard enkeltrom seng med lampe og puter på Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall er en hotellperle midt i Sundsvalls unike steinby. Bo sentralt, nær kasinoet, restauranter og butikker. Her finnes to møterom. Kveldsmat er inkludert hver kveld.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger i Sundsvalls unike bykjerne, Stenstan. Hotellet har en lys og skandinavisk stil i en av byens historiske bygninger fra 1930-tallet.
Sentralt i Sundsvall

Hotellet ligger sentralt i Sundsvalls unike bykjerne Stenstan, nær både restauranter og kaféer. Her har du gangavstand til hovedstrøket Storgatan, samt Norrlands største utvalg av butikker som ligger samlet i det populære shoppingsenteret "In". Dessuten har du kort vei til Sundsvall største attraksjoner som Tonhallen og Sidsjöns Friluftssenter.

Kveldsmat på huset

Frokost hver morgen er selvsagt inkludert i romprisen når du bor hos oss. I tillegg får den som vil fika på ettermiddagen, og kveldsmat på kvelden. Les mer om dette under Servicetilbud.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har to konferanserom med plass til opp til 35 personer. Les mer om våre møterom her.

Parkering

På Clarion Collection Hotel Grand har du mulighet til å forhåndsbestille en parkeringsplass i garasjen vår. Her kan du trygt parkere bilen din under oppholdet. Parkeringen koster 225 SEK/døgn og det ligger i samme bygning som hotellet. Merk at det er et begrenset antall parkeringsplasser og disse bør reserveres før ankomst.

Historie - fra kino til hotell

Hos oss lever historien fortsatt i veggene. Huset ble reist på slutten av 1920-tallet og har vært kino, samlingslokale og et mindre hotell med seks rom. I dag kan du følge byens historie gjennom de to brødrene Anders Petter og Jonas August Hedberg, to av Sundsvalls plankeadel. Overalt i hotellet kan du lese mer om brødrenes historie, fra deres handelsreiser til Medelpad i Nord-Sverige til tiden som tømmerhandlere i Sundsvall på slutten av 1800-tallet. Brødrene har spilt en viktig rolle i utviklingen av byen gjennom sine mange gaver. De finansierte blant annet fontenen i parken Vängåvan og bygningen som senere ble Hedbergska Gymnasium.

Golfweekend i Sundsvall

Gold er populært i Sundsvall. Vi samarbeider med golfbanene Sunsvalls GK, Öjestrands GK og Timrå GK. For deg som gjest tilbyr vi gunstige golfpakker med greenfee og hotellopphold. Kontakt oss for å få vite mer!

Velkommen til Clarion Collection Hotel Sundsvall!

Kontakt

  • Nybrogatan 13 85235 Sundsvall , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Sundsvall Centralstation.

Buss

Buss til holdeplass Navet. 

Fra flyplassen

Torpshammarsbuss til og fra Sundsvall-Härnösand

Taxi

Vi anbefaler Taxi Sundsvall, telefon +46  60 19 90 00

Om Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Antall rom

122 rom - 227 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - Fra 10 til 35 personer 

Avstand flyplass

Sundsvall Timrå Airport: 
23 km, ca 20 min med bil.

Avstand lokaltrafikk

Sundsvall C: 250 m
Busstasjon Navet: 250 meter, her går både lokaltrafikk og ekspressbusser. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.