Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige
  • Standard enkeltrom seng med lampe og puter på Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall er en hotellperle midt i Sundsvalls unike steinby. Bo sentralt, nær kasinoet, restauranter og butikker. Her finnes to møterom. Kveldsmat er inkludert hver kveld.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
904 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Sto ikke til forventningene

28. juli 2023, Sandvika, Norge, SteinA740

Grei nokk betjening og fine rene rom. Hotellet ligger under 5 minutter gange fra Sundsvall torg. Vi var litt tidlig ute og gjorde som vi pleier å se om rommet var klart og om de hadde en ledig plass…

Grei nokk betjening og fine rene rom. Hotellet ligger under 5 minutter gange fra Sundsvall torg. Vi var litt tidlig ute og gjorde som vi pleier å se om rommet var klart og om de hadde en ledig plass i parkeringskjeller. Vi var uheldig og ble sittende å vente litt. Det kom inn et par som var heldig nokk til at rommet var klart og fikk tildelt en parkeringsplass ... Det er ikke mulig å reservere parkering ved bestilling på nett og oppfatter derfor dette negativt. Det reklameres med noen ekstra "måltider", noe som gjorde at vi valgte dette hotellet. Det ble servert form- kake med krem fra boks, noe jeg ikke hadde forventet meg av et hotell. Den varme aftematen var panert fisk som ikke smakte eller minnet om fisk i det hele tatt. Vi følte oss lurt og forskjellsbehandlet. Ingen god opplevelse. Vi hoppet over frokosten, da vi regnet med at den var like ille som resten av maten.
Les mere
4

Sentrum

9. juli 2022, Trondheim, Norge, svot

Trodde kanskje at Clarion var femstjerners fra Nordica Choice. Dette hotellet er det ikke. Bortsett fra det er hotellet greit nok. God varm kveldsmat inngår. Frokosten var akkurat passe. Ikke forvent…

Trodde kanskje at Clarion var femstjerners fra Nordica Choice. Dette hotellet er det ikke. Bortsett fra det er hotellet greit nok. God varm kveldsmat inngår. Frokosten var akkurat passe. Ikke forvent ferske brød i Sverige. Hyggelig betjening.
Les mere
3

Helt greit

19. august 2021, Trondheim, Norge, RB844

Rommet var greit for en natt, ikke noe fancy men heller ikke nedslitt. Det er måltider inkludert. Kveldsmaten(som like gjerne kunne hett middag) besto denne kvelden av kylling, ris, salat og brød, de…

Rommet var greit for en natt, ikke noe fancy men heller ikke nedslitt. Det er måltider inkludert. Kveldsmaten(som like gjerne kunne hett middag) besto denne kvelden av kylling, ris, salat og brød, det smakte nydelig. Frokosten var helt grei, man får fylt magen så man er klar for dagen. Hotellet har grei plassering i forhold til butikker og restauranter, men mye bråk fra bar/pub på andre siden av gaten. Vi bodde der kun en natt, så brydde oss ikke noe om å høre om vi kunne bytte til et stillere rom. Hotellet har en garasje, men det er få plasser så lønner seg å bestille på forhånd. Vi var sent ute, så vi måtte parkere i et parkeringshus 3-4 kvartaler unna.

Svar fra eier

19. august 2021

Hej! Tack för besöket. Vi ligger mitt i centrum och då kan det vara ljud ute på gatan. Det är även begränsat med plats för parkering pga det också. Välkommen åter!

Les mere
5

Tipp topp

6. august 2021, Norge, ericagl81

Anmeldelse venter Bortsett fra at prisen ikke samsvarte med oppgitt pris ved booking er dette et bra hotell. Topp etasjen er meget varm sommerstid men får låne vifte. Maten er utmerket med ferskt brø…

Anmeldelse venter Bortsett fra at prisen ikke samsvarte med oppgitt pris ved booking er dette et bra hotell. Topp etasjen er meget varm sommerstid men får låne vifte. Maten er utmerket med ferskt brød til middag og frokost. Maten smaker utmerket. Gleder meg til mitt neste og tredje besøk her.

Svar fra eier

7. august 2021

Hej! Alla bokningar kommer in automatiskt i bokningssystemet med antal gäster som är bokade vid bokningstillfället samt priset. Detta brukar stämma bra. Hoppas att ni i övrigt hade en trevlig vistelse!

Les mere
5

Sjarmerende hotell i midten av sentrum av Sundsvall

29. mai 2021, , Kharma4life

Familie tur, veldig hyggelig hotell personal som ytet eksepsjonell service. Da vi kom hadde de printet ut informasjon hvor vi kunne lade vår El bil. Personalet var samtidig hyggelige og tok seg tid fo…

Familie tur, veldig hyggelig hotell personal som ytet eksepsjonell service. Da vi kom hadde de printet ut informasjon hvor vi kunne lade vår El bil. Personalet var samtidig hyggelige og tok seg tid for prat. Maten var bra. Selve hotellet var unikt med sin sjarm siden det er gammelt :) anbefales

Svar fra eier

29. mai 2021

Tack för ditt fina betyg och varmt välkommen åter!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.