Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken

Stockholm,  Sverige

Midt på Marcusplassen ligger det et nytt magisk hotell, Clarion Collection Hotel Tapetfabriken - Sicklas nye diamant. Frokost, fika og kveldsmat er alltid inkludert i romprisen. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken ligger midt i Sickla, en bydel hvor industrihistorien kan legges merke til alt fra arkitektur til den nysgjerrige og utforskende atmosfæren som er så typisk for området. Her finnes restaurant og bar for både hotellgjester og naboer. Kveldsmat og fika er inkludert i romprisen!

Hotell beliggende i en gammel tapetfabrikk

På Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken blandes gammelt med nytt. Som du kan gjette av navnet er hotellet opprinnelig en tapetfabrikk fra 1906, bygd på gamle murstein. Ambisjonen er en nyskaping av møtet mellom historisk industri og den industrielle revolusjonen. Innredningen består av dekorative elementer og enkle materialer, samtidig som en varm og hjemmekoselig følelse med sofistikert eleganse gjennomsyrer hotellet. Hotellet har også treningsrom og badstue, begge med vakker utsikt over Marcusplatsen.

Kveldsmat og fika er alltid inkludert

På Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken vil vi gjøre det enkelt for deg, derfor serverer vi daglig kveldsmat på kvelden og hjemmelaget fika på ettermiddagen. Om morgenen serverer vi en rikholdig frukostbuffé. Som gjest er dette alltid inkludert når du bor hos oss. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud.Har du lyst på noe annet å spise eller drikke, kan du slappe av i hotellbaren vår, med enklere retter fra vår barmeny og noe godt å drikke i glasset.

Lunchservering på hverdager

På hverdager serverer vi lunsj med salatbuffet og flere ulike retter å velge mellom. Kaffe eller te etter måltidet er selvfølgelig inkludert.  Les mer om lunsjen under Serviceutbud.

Både Södermalm og shopping rundt knuten

Hotellet ligger midt på Marcusplassen i Sickla, en grønn oase like ved mange koselige restauranter og butikker. Det er en god del parkerinsplasser og transportforbindelser nær både Södermalm og ut mot Solsidan. Buss til Slussen tar mindre enn 10 minutter, det er gåavstand til koselige Södermalm og det tar kun 20 minutter med buss og T-bane til Stockholm Centralstation.

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken er du nært alt

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken får du det beste av to verdener, både Stockholms største shoppingsenter og naturens ro. I nabolaget rundt er det mange butikker og restauranter, en velassortert delikatesseforretning, koselige kafeer og et kaffebrenneri. I Dieselverkstaden på andre siden av Marcusplatsen ligger et av Stockholms mest velassorterte biblotek, men også teater, kunsthåndverk, galleri og kino.

Nyt naturen og aktiviteter

For de som elsker et aktivt liv, venter naturens gleder med sykling, kajakkpadling i Sickla-sjøen eller løping i Nackareservatet. Eller hvorfor ikke et slag padel på en av utendørsbanene? Her finner du også Hammarbybacken med skigåing midt i byen om vinteren og mengder av aktiviteter resten av året. I Sickla er det også en klatrehall og innendørs golf. Her kan du velge å vrake!

Kontakt

  • Marcusplatsen 9 131 54 Stockholm , Sverige

Finne frem til hotellet

Fra Stockholm sentralstasjon

T-bane med bytte til buss ved Slussen, som bruker 20 minutter til hotellet.
Med taxi tar det 15 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, telefon 08-15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Antall rom

236 hotellrom

Antall konferanselokaler

4 stykker
Booke møte eller konferanse: meeting.tapetfabriken@strawberry.se

Avstand til flyplassen

Bromma Airport, ca. 15 km og 20 minutter med bil
Arlanda Airport, ca. 50 km og 40 minutter med bil

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.