Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken

Stockholm,  Sverige

Midt på Marcusplassen ligger det et nytt magisk hotell, Clarion Collection Hotel Tapetfabriken - Sicklas nye diamant. Frokost, fika og kveldsmat er alltid inkludert i romprisen. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken ligger midt i Sickla, en fredelig oase kun et steinkast fra Södermalm i Stockholm. Hotellet har 240 rom og 4 møterom, hvorav det største har plass til 50 personer. Her finnes restaurant og bar med uteservering, for både hotellgjester og naboer. Kveldsmat og ettermiddagskaffe er inkludert i romprisen! Velkommen til nye Clarion Collection Hotel Tapetfabriken.

Hotell beliggende i en gammel tapetfabrikk

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken blandes gammelt med nytt. Som du kan gjette av navnet er hotellet opprinnelig en tapetfabrikk fra 1906, bygd på gamle murstein. Ambisjonen er en nyskaping av møtet mellom historisk industri og den industrielle revolusjonen.
Innredningen består av dekorative elementer og enkle materialer, samtidig som en varm og hjemmekoselig følelse med sofistikert eleganse gjennomsyrer hotellet. Hotellet har også treningsrom og badstue, begge med vakker utsikt.

Et steinkast fra Södermalm

Hotellet har beliggenhet midt på Marcusplassen i Sickla, en grønn oase med nærhet til mange butikker og koselige restauranter. Her finnes det godt med parkeringsplasser og transportforbindelser nær både Södermalm og ut mot Solsidan.
Buss inn til Slussen tar mindre enn 10 min, det er gangavstand til koselige Södermalm og tar kun 20 minutter med buss og T-bane til Stockholm Centralstation.

Kveldsmat og fika er alltid inkludert

Vi på Clarion Collection Hotel Tapetfabriken vil gjøre det enkelt for deg, derfor serverer vi daglig varme retter med salat om kvelden og kaffe på ettermiddagen. Som gjest er dette alltid inkludert når du bor hos oss. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud.

På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken har du nærhet til alt

Hotellet har et fresht treningsrom med tilhørende badstue. Det finnes også et antall parkeringsplasser. Skulle de mot formodning være opptatt, finnes det ytterligere parkering like ved hotellet. På Clarion Collection Hotel Tapetfabriken får du det beste av to verdener, både Stockholms største shoppingsenter og fantastiske Nackareservatet ved siden av.

Hammarbybacken er populær året rundt, og benyttes av både skikjørere og syklister. Fra toppen har du en fantastisk utsikt over Stockholm.

Kontakt

  • Marcusplatsen 9 131 54 Stockholm , Sverige

Finne frem til hotellet

Fra Stockholm sentralstasjon

T-bane med bytte til buss ved Slussen, som bruker 20 minutter til hotellet.
Med taxi tar det 15 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, telefon 08-15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Antall rom

236 hotellrom

Antall konferanselokaler

4 stykker
Booke møte eller konferanse: meeting.tapetfabriken@strawberry.se

Avstand til flyplassen

Bromma Airport, ca. 15 km og 20 minutter med bil
Arlanda Airport, ca. 50 km og 40 minutter med bil

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.